Feel the vibe van onze tribe!

Wat zeggen de SMARTgirls?

Smartgirls Pauline de Wilde Testimonial

 ‘Er gebeurt iets magisch’

Pauline de Wilde

Smartgirls Viola Markus Testimonials

 ‘Blanco in programma gestapt’

Viola Markus

Nicole Veuger Smart Girls Testimonials

 ‘Geconfronteerd door spiegel’

Nicole Veuger

Smartgirls Adine Faber Testimonials

 ‘Enorme bak inspiratie’

Adine Faber-Versluis

Smartgirls Suzan Oerlemans Testimonials

 ‘Mega positieve flow’

Suzan Oerlemans

Smartgirls Ilja de Haan Testimonials

 ‘Voelt als een warm bad’

Ilja de Haan

Smartgirls Marieke Vedder Testimonial

 ‘Grootste vrouwen samen’

Marieke Sigmans

Smartgirls Gwyneth Leermakers Testimonial

 ‘Gewoon plezier hebben’

Gwyneth Leermakers

Smartgirls Hilde Sigmans Testimonial

 ‘Niet in woorden te vatten’

Hilde Sigmans

Smartgirls Ellen Siebes Testimonial

 ‘Een schop onder je kont’

Ellen Siebes

Charlotte van 't Wout Smartgirls expert

 ‘Hier ligt mijn groei’

Mandy Visser

Smartgirls Pauline de Wilde Testimonial

‘Er gebeurt iets magisch’

Pauline de Wilde

Als je met een groep vrouwelijke ondernemers samenkomt, dan gebeurt er iets magisch. Dat is energie, passie, vertrouwen, doorzettingsvermogen, lots of fun….kortom “Business with a Female Touch”. En daar hou ik nou zo van. In mijn werk als dagvoorzitter sta ik meestal tegenover grote zalen met grijze pakken ? en dan werkt de vrouwelijke energie die ik meebreng heel goed, bij de SMARTgirls, brengen we dat allemaal mee, hoe fijn is dat? Na zo’n dag ben ik enorm geïnspireerd, maar ook getriggerd om er net weer een stapje bovenop te doen en het mooie is, het stopt niet na zo’n dag…..het wordt onderdeel van je daily business.

Ik ben dus super dankbaar dat ik een SMARTgirls ben, buiten het feit dat het lekker klinkt, ben ik trots dat we de wereld veroveren met onze Female Power.

paulinedewilde.nl

Smartgirls Viola Markus Testimonials

‘Ik ben blanco in het programma van SMARTgirls gestapt’

Viola Markus

Wat kan ik verwachten, wat gaat het me brengen? Die vragen heb ik zeker gehad. Voor mij was het belangrijkste om iemand van buitenaf mee te laten kijken naar mijzelf als ondernemer maar ook naar mijn bedrijf.

Als je dan als eerste met het enthousiasme van Ellen Joosten te maken krijgt dan scoor je punten bij mij. Ik merk dat Annemarie mij zelf anders laat denken over mijn bedrijf. Ik kom tot andere inzichten, maak andere beslissingen en ga echt als een trein.

De coaching heeft het doel om mij mezelf en mijn bedrijf op een hoger niveau te krijgen. Ik raad iedereen die zichzelf iets cadeau wil doen, zichzelf wil ontwikkelen, haar bedrijf wil laten groeien, om het gesprek met Ellen Joosten van SMARTgirls aan te gaan! Wellicht komen wij elkaar dan ook nog eens tegen want verbinden staat hoog in het vaandel bij de SMARTgirls!

optimaal-leadgeneratie.nl

Nicole Veuger Smart Girls Testimonials

‘Confronterend door de spiegel die je voorgehouden wordt’

Nicole Veuger

In de periode van Ciske de Rat was Danny de Munk mijn idool. Plakboeken vol met artikelen en foto’s had ik. Tot dat ik, terwijl ik begin 20 was, hem een keer live tegenkwam en van mijn vriendinnen met hem op de foto moest. Ik weet nog dat ik naast hem stond en dacht; ‘heb ik nu al mijn zakgeld verspilt aan dit kleine iele mannetje’. Voor mij even geen idool meer.

Dit heb ik lang volgehouden. Een idool kwam er niet meer, maar wel een voorbeeld toen ik stappen in mijn carrière ging maken en als controlfreak de stap naar het ondernemerschap had gezet.

En dat was Annemarie van Gaal: selfmade woman, nuchter, deskundig en direct. Voor mij een boegbeeld. Dus toen ik me voor een dag kon opgeven met haar twijfelde ik niet lang. Na het duwtje van Ellen om door te gaan met het half jaar programma ook niet. Ook al ben ik niet van het hysterische type als ik mijn voorbeeld in levende lijve zie, ik was best zenuwachtig. Maar wat een inspiratie en energie komt er los met een klein groepje gelijkgestemde vrouwen en Annemarie als kritische en oprecht geïnteresseerde coach aan een keukentafel. Maar ook confronterend door de spiegel die je voorgehouden wordt.

En waar ik soms ook even op moet kauwen, omdat ik stronteigenwijs ben. Ik ben benieuwd waar dit traject me brengen gaat.

Ontzettend waardevol én eigenlijk ook heel erg gezellig.

conpact.nl

Smartgirls Adine Faber Testimonials

‘Een enorme bak inspiratie en een grote to do-lijst’

Adine Faber-Versluis

Toen ik in mei wat las over een Finance Masterclass met Annemarie van Gaal dacht ik: daar MOET ik bij zijn. Annemarie weet namelijk niet alleen ontzettend veel van geld; ze is ook een ontzettend inspirerende zakenvrouw. En aangezien ik met de Money Mind Academy en LekkerLevenMetMinder.nl mensen wil inspireren om slimmer en creatiever met hun geld om te gaan, wilde ik deze kans met beide handen aanpakken. Helemaal fantastisch toen na de masterclass bleek dat Annemarie het zó gaaf vond, dat ze ook met ons in een mastermind aan de slag wilde!

Laatst hadden we de eerste ‘echte’ mastermindmeeting en ik kwam er vandaan met een enorme bak inspiratie en een grote to do-lijst. Annemarie had een aantal geweldige ideeën voor ons allemaal en dacht ook echt mee over hoe we onze bedrijven nog succesvoller zouden kunnen maken. Daarnaast is het heerlijk om te sparren met een groepje ‘grootdenkers’ die ook niet te beroerd zijn om je te motiveren om vér uit je comfortzone te komen. Om hun visie op jouw bedrijf te horen en om zelf ook wat bij te kunnen dragen aan hun groei.

Ontzettend waardevol én eigenlijk ook heel erg gezellig.

LekkerLevenMetMinder.nl
MoneyMindAcademy.nl

Smartgirls Suzan Oerlemans Testimonials

‘Mega positieve flow’

Suzan Oerlemans

Toen ik hoorde van een Mastermind van een half jaar met Annemarie van Gaal was ik direct enthousiast. Ik heb altijd een enorme sympathie gevoeld voor haar en bewondering! Een vrouw met de voeten goed aan de grond, eerlijk, direct, selfmade en een hele harde werker. Wat cool om met haar te sparren om naar een heel mooi doel toe te werken!

Na de eerste meeting draait mij hoofd overuren. Ze gaf zo’n belangrijke inzichten en ideeën, dat er een mega positieve flow over me heen is gekomen. Iedere dag ben ik om half 7 fit uit bed om te schrijven aan mijn eerste boek. Wie had dat kunnen denken.

huidintopconditie.nl

Smartgirls Ilja de Haan Testimonials

‘SMARTgirls voelt als een warm bad’

Ilja de Haan

SMARTgirls voelt als een warm bad, als een veilige plek waarin je kunt groeien als persoon en ondernemer, en waarin je ook je onzekerheden mag laten zien. Die horen erbij, en mogen er zijn. Het is een plek van gelijkgestemde vrouwen, waarin we elkaar oprecht het allerbeste gunnen. En dat onder de heerlijke, altijd positieve begeleiding van Ellen.

Ellen is er echt voor je, en ondersteunt je bij elke stap om je bedrijf te laten groeien.

De maandelijkse SMARTgirls dagen zijn speciaal en enorm inspirerend. Met elke keer een andere bijzondere onderneemster die je weer nieuwe inzichten geeft. Maar ook met tijd met elkaar, met persoonlijke aandacht voor concrete stappen, die helpen enorm om te groeien met je bedrijf.

Het is zo ontzettend fijn om niet alleen te hoeven pionieren, maar om een plek te hebben waarin je veilig jezelf kunt zijn, kwetsbaar kunt zijn, kunt lachen, successen kunt vieren en kunt groeien. SMARTgirls heeft voor mij heel veel betekend bij het opstarten van mijn bedrijf Hello2healthy.

hello2healthy.nl 

Smartgirls Marieke Vedder Testimonial

‘Ellen die grootse vrouwen samenbrengt om te groeien’

Marieke Sigmans

Samen zijn op een luxe en heerlijke locatie. Ellen die grootse vrouwen samenbrengt om te groeien, die voelt wat er nodig is en daarop aansluit om ieder stappen vooruit te laten zetten. Ellen die je aanmoedigt, steunt en ideeën geeft vanuit groot perspectief, waardoor je vele grotere stappen zet dan alleen. Ellen? Inspirator en motivator pur sang. Nadruk op actie. Wat kun jij doen om die stappen vooruit te zetten? Ellen voelt feilloos aan wat er speelt, en wat er nodig is om meer uit jezelf en je bedrijf te halen. Open, puur en vanuit liefde. Gericht op ieders eigen groei, op ieders talenten, op ieders kansen en mogelijkheden. Ellen die gastsprekers uitnodigt voor extra bewustwording, groei, en kennis.

Wat heeft Ellen gecreëerd? Een groep van gedreven vrouwen die vanuit hun hart leven en ondernemen. Passie voelen. Puur zijn. Vrouwen waarbij je herkenning en verbinding voelt. Met een open hart elkaar spiegelen en stimuleren om grootse stappen te zetten, in hun zijn en in hun ondernemerschap. Vrouwen die zelf willen slagen en elkaar stimuleren om te slagen, elkaar alles gunnen. Succesvol willen zijn in alle opzichten. Ieder op hun eigen vlak en hun eigen manier.

Elke dag is zo enorm waardevol! Voor jezelf als mens, als vrouw, en als ondernemer. Samen grootse stappen zetten. In een open en warme sfeer, op een mooie locatie, met heerlijke lunch. Een sfeer waarin openheid is, warmte naar elkaar, aanmoediging en inspiratie. Met diepgang, maar ook waar luchtigheid en humor mag zijn.

Kernwoorden: groeien, opbloeien, kansen en mogelijkheden. Alles met als drijfveer eerlijkheid en liefde voor jezelf en in wat je doet. Je richtten op het verlangen, waardoor je over angst heenstapt.

HighheelsHappiness.nl 

Smartgirls Gwyneth Leermakers Testimonial

‘Gewoon plezier hebben!’

Gwyneth Leermakers

Tijdens de trainingsdag van afgelopen donderdag is me nog duidelijker geworden dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn succes. Dat ik daarin keuzes kan maken. Dat ik mijn wensen en verlangens mag toelaten en dat ik mag verwachten dat ze waargemaakt worden. En ook dat het leuk mag zijn. Vooral dat. Gewoon plezier hebben!

gwynethleermakers.nl 

Smartgirls Hilde Sigmans Testimonial

‘Niet in woorden te vatten’

Hilde Sigmans

De SMARTgirls groep is:

  • Inspirerend
  • Positief gericht
  • Warm bad aan mensen
  • Oprecht
  • Helpt je jezelf te stretchen
  • Helpt je bij meer zelfinzicht
  • Heel inspirerende handvatten voor je business en leven en hoe naar gebeurtenissen te kijken

Eigenlijk niet in woorden te vatten in een groep dames die ook echt niet in woorden te vatten is en Ellen is echt de koningin om iedereen daarin te zien en te stimuleren en een geweldige flow te creëren: ongekend.

Smartgirls Ellen Siebes Testimonial

‘Een schop onder je kont’

Ellen Siebes

SMARTgirls is voor mij een warm bad, geborgenheid, waardevolle informatieoverdracht, begrip, kennis, liefde, ondersteuning maar ook doelen stellen, commitment, een schop onder je kont, targets halen, omzet genereren en winst maken.

Ellen weet de juiste vrouwen bij elkaar te zetten en elke keer weer een verassende maar o zo waardevolle spreekster te strikken. Elke bijeenkomst is een feestje.

Kortom SMARTgirls is dat extra zetje om je mooiste leven te leven en te doen waar jij het liefste van houdt met een onderneming waar niemand om heen kan.

franchisevisie.nl 

Annemarie van Gaal Smartgirls expert

‘Hier ligt mijn groei’

Mandy Visser

Ben héél blij dat ik mij bij de SMARTgirls heb aangesloten. Ik voelde van te voren een enorme weerstand. Moet ik het wel doen, heb ik het wel écht nodig? Dat heb ik altijd met groepen en wat nieuw is.

Tot ik besefte dat juist daar mijn groei ligt. Je verbinden met andere ondernemende vrouwen. Elkaar helpen naar ‘The next level’. Omdat Vrouwen die gelijkgestemd zijn elkaar zo liften! Dat gunde ik mezelf en alle vrouwen die bij de SMARTgirls zijn aangesloten.

De eerste trainingsdag was super fijn. Veel kennis opgedaan én gedeeld. Al snel voelde het veilig en vertrouwd. Eén voor een leuke krachtige vrouwen die gaan voor wat ze écht willen!

Ik verheug mij op de volgende…

bloomforlife.nl 

Smartgirls memory 01
Smartgirls memory 06
Smartgirls memory 04
Smartgirls memory
Smartgirls memory 03
Smartgirls memory 02 Maxima