Online en Live Programma’s

SMARTgirls biedt zowel online als live programma’s voor ondernemers die willen blijven leren en daarin uitdaging zoeken: groeilessen, challenges en live trainingen van experts. Bekijk hieronder alle programma’s of check gelijk het jaaroverzicht met al het moois wat er staat te gebeuren.

Smart Girls Programma's Mastermind Annemarie van Gaal Ellen Joosten

Unlock Your Potential. Create your own style in female leadership. 

In dit programma leer je je eigen leven te ontwerpen én te leven vanuit je eigen kracht, persoonlijke power op JOUW voorwaarden en met een diepgeworteld zelfvertrouwen dat tegen een stootje kan.

Marlies Dekkers neemt je mee op avontuur, in een persoonlijke journey die niet meer gaat vergeten. 

Smart Girls Programma's Mastermind Annemarie van Gaal Ellen Joosten

Maandelijkse Q&A met Annemarie van Gaal

Elke eerste maandag van de maand is jouw moment met Annemarie van Gaal to grow your business. Learn, grow en ask (bij een van de hotseat opties) met jouw bedrijf.

Challenges, opdrachten en vragen om alles uit jou en jouw bedrijf te halen met de learnings en lessons, inzichten, kennis en visie van Annemarie van Gaal.

Smart Girls Marlies Dekkers

Monthly Masterclass Branding met Marlies Dekkers

Met haar 90% naamsbekendheid in de wereld weet Marlies Dekkers de ins en outs of how to build a brand.

Ontvang exclusieve insider knowledge over het bouwen van een succesvol merk tijdens deze toegankelijke maandelijkse masterclasses. Laat je inspireren door Marlies en het waardevolle SMARTgirls netwerk en kom in actie om jouw bedrijf en je branding naar een next level te tillen, 

Smart Girls Programma's Mastermind Annemarie van Gaal Ellen Joosten

SMART MasterMind

SMARTgirls MasterMind is er voor ondernemers die écht next level willen. Een half jaar tot een jaar sparren over jouw business met EXPERT Annemarie van Gaal of Marlies Dekkers in een klein besloten groepje gelijkgestemde gedreven ondernemers. Reach the top samen met TOP ondernemers.