Online en Live Programma’s

SMARTgirls biedt zowel online als live programma’s voor ondernemers die willen blijven leren en daarin uitdaging zoeken: groeilessen, challenges en live trainingen van experts.

Smart Girls Annemarie van Gaal Ellen Joosten

Start-Up Programma

Become a SMARTgirl! Met ons Start-Up Programma ben jij helemaal klaar om elke ondernemers uitdaging aan te gaan. Leer van TOP ondernemers die al jaren in het vak zitten wat wel slim is voor je business en wat niet. Hierin krijg je video masterclasses, tips en exclusieve aanbiedingen van top ondernemers zoals Annemarie van Gaal en Charlotte van ’t Wout.

Smart Girls Marlies Dekkers

Unlock Your Potential 2023

In dit programma leer je je eigen leven te ontwerpen én te leven vanuit je eigen kracht, op JOUW voorwaarden en met een diepgeworteld zelfvertrouwen dat tegen een stootje kan. Marlies Dekkers neemt je in 2023 mee op avontuur, in een persoonlijke journey die je van je leven niet meer gaat vergeten. We starten in januari en de deuren zijn NU geopend.

Smartgirls Over Smart girls

How To Become A Smartgirl

Ons gloednieuwe online programma How To Become A Smartgirl is bedoeld voor alle onderneemsters die nog voor het eind van 2022 flinke stappen willen zetten. Want je bedrijf wordt alleen succesvol door te DOEN. En dat is precies waar wij je in deze 4 maanden bij gaan helpen. No excuses. Vol aan de bak!

Smart Girls Programma's Mastermind Annemarie van Gaal Ellen Joosten

SMART MasterMind

SMARTgirls MasterMind is er voor ondernemers die écht next level willen. Een half jaar sparren over jouw business met EXPERT Annemarie van Gaal of Marlies Dekkers in een klein besloten groepje gelijkgestemde gedreven ondernemers. Reach the top samen met TOP ondernemers.