Online en Live Programma’s

SMARTgirls biedt zowel online als live programma’s voor ondernemers die willen blijven leren en daarin uitdaging zoeken: groeilessen, challenges en live trainingen van experts.

Smart Girls Ellen Joosten

Online Start-up Jaarprogramma

Ons Start-up Jaarprogramma is een uitgebreid online programma van 12 maanden waarin jij de business van je dromen creëert. Je volgt maandelijkse Video Masterclasses van de allerbeste ondernemers zoals Simone Levie, Edith Hagenaar, Charlotte van ’t Wout, Elisabeth Griffioen. Dit programma is terug te vinden in de Community

Smartgirls Over Smart girls

SMARTgirls Mixprogramma Live

Het SMARTgirls Mixprogramma is een vol-in-de-actie programma waarmee jij jezelf en je (nieuwe) business een enorme boost geeft. Je krijgt training van topondernemers en alle support en feedback die je nodig hebt. Zo maak jij stap voor stap je ondernemersdroom waar.

Smart Girls Programma's Mastermind Annemarie van Gaal Ellen Joosten

SMART MasterMind

SMARTgirls MasterMind is er voor ondernemers die écht next level willen. Een half jaar sparren over jouw business met EXPERT Annemarie van Gaal of Marlies Dekkers in een klein besloten groepje gelijkgestemde gedreven ondernemers. Reach the top samen met TOP ondernemers.