SMARTgirls Have No Limits

Het SMARTgirls Network is voor vrouwen die next-level en met plezier en succes willen ondernemen. Voor ondernemers dus die van hun bedrijf een BIG BUSINESS willen maken. Die echt de stappen willen zetten om te groeien qua omzet. En dat vooral samen willen doen. Omdat ze weten dat ze zo verder komen én omdat het veel leuker is.

Smart Girls Ellen Joosten stage 1

Success Supporter Ellen Joosten

SMARTgirls Network is een initiatief van Ellen Joosten. De rol van motivator en inspirator past haar het beste. Het is haar drijfveer om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om met plezier van hun bedrijf een BIG BUSINESS te maken. Zelf is Ellen al meer dan 16 jaar ondernemer.

Ze heeft aan het hoofd gestaan van verschillende ondernemingen. En heeft alles meegemaakt: enorme successen en diepe dalen. Wat altijd is gebleven, is haar enthousiasme voor het ondernemen. Altijd met plezier en vol energie. Hatseflats!

Ellens grote droom is om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers te laten groeien met hun bedrijf onder het motto: Work hard. Play SMART.

Smart Girls Ellen Joosten stage 2
Smart Girls Annemarie van Gaal Together we can move mountains 03

Dit ben jij, SMARTgirl

Je bent een ambitieuze ondernemer die graag de grenzen binnen haar bedrijf verlegt. Goed is niet goed genoeg, want je wilt meer. Je wilt grootser, mooier, uitdagender en beter. Er wakkert een vuurtje in jou, een vuurtje dat nieuwsgierig is om nieuwe dingen te leren, op ontdekking te gaan en om in nieuwe avonturen te stappen, die je stimuleren om je mooiste leven te leven. Dit doe je natuurlijk niet alleen en daarom ben je op zoek naar andere topondernemers die je durven uit te dagen, ervaringen delen en net als jij de beste versie van zichzelf willen worden!

Jij bent het voorbeeld van je eigen succes en inspireert als empowered business woman de volgende generaties vrouwen.

De kenmerken van een SMARTgirl

Je weet precies wat je wilt. En dat is je eigen weg volgen. In je leven en ook in je bedrijf. Ook al kan je je eigen weg nog niet helemaal overzien, je hebt het lef en de ambitie om er toch voor te gaan. Wat jij doet en kan, vind je zelf niet zo bijzonder, maar dat is het in de ogen van anderen wel.

Je omringt je met support van andere ambitieuze ondernemers omdat je weet dat ondernemen soms een lonely job is. Zij halen jou uit je eigen veilige bubble en comfortzone zodat jij kan groeien.

Je kan eerlijk en vertrouwelijk met ze sparren over alle zaken die het ondernemen zo leuk en soms zo moeilijk maken. Jullie helpen elkaar de stappen te zetten en laten elkaar zien hoe ver je kan komen.

Jij wil keihard groeien met je bedrijf. Naar meer omzet, meer klanten, meer bereik. Daarom heb je toegang tot de highlevel expertise van topondernemers (die je nergens anders ontmoet) zodat jij en je business echt kunnen knallen.

Je laat je inspireren door deze rolmodellen die de hobbelige weg naar skyhigh ondernemen al gelopen hebben. Je staat open voor hun inspiratie, kennis en nieuwe inzichten, maar weet dat alleen jijzelf verantwoordelijk bent voor de keuzes je maakt.

Je weet dat ondernemen hard werken is. Succes komt niemand aanwaaien. Jij bent bereid elke dag weer stappen te zetten – ook al weet je soms de uitkomst niet.

Je gaat er gewoon voor. Je doet wat er gedaan moet worden om te bereiken wat jij wil. Jij stelt doelen, behaalt doelen én veert mee met de omstandigheden. Maar je blijft altijd in de flow en in de actie!

Ondernemen is plezier

Voor jou is ondernemen vooral één groot plezierig spel dat je samen speelt. Met je klanten door ze telkens weer beter te helpen. Met jezelf door jezelf telkens uit te dagen zodat je je doelen elke week weer haalt.

En vooral ook met ondernemers net als jij die jou het beste gunnen. Met wie jij je successen deelt en die jou telkens weer stimuleren het beste uit jezelf te halen. Je zit er samen volle bak in en gaat met z’n allen naar het volgende level.

Ellen Joosten Smartgirls

Proef de sfeer. Watch out! Hierna wil je meer!

Hatseflats Smart Girls

Hatseflats!

Van idee naar business success.

Zet vandaag je eerste stap en leer hoe je van geld verdienen een spel maakt. Be Smart.
Be Happy. Be Your Best!

SMARTgirls over Ellen

Smart Girls Celeste Izelaar Testimonial

‘Ellen is heel betrokken en enthousiast.’

Celeste Izelaar

Citaat cirkel Smart Girls aanhalingstekens

‘Ze stuurt van die energizers via de app.’

Daniëlle Leclercq

Smartgirls Hilde Sigmans Testimonial

‘Het enthousiasme van Ellen is aanstekelijk!’

Hilde Sigmans

Smart Girls Liesbeth van der Velden Testimonial

‘Het lijkt alsof wat zij in haar hoofd heeft ook echt gebeurt.’

Liesbeth van der Velden

Smart Girls Celeste Izelaar Testimonial

‘Heel betrokken en enthousiast’

Celeste Izelaar

‘Ellen is heel betrokken en enthousiast. Ze zet een fijne sfeer neer en maakt van elke bijeenkomst een feestje. Hoe meer je voelt dat je in een warm nest zit, hoe meer je zelf kunt geven.’

Citaat cirkel Smart Girls aanhalingstekens

‘Ze stuurt van die energizers via de app’

Daniëlle Leclercq

‘Ik vind Ellen een inspirerende vrouw, zij faciliteert dit allemaal waardoor wij tot inzicht kunnen komen. Dat doet ze heel goed. Tussendoor stuurt ze van die energizers via de app dat vind ik ontzettend leuk. Ze overtreft echt mijn verwachtingen.’

Smartgirls Hilde Sigmans Testimonial

‘Het enthousiasme is aanstekelijk’

Hilde Sigmans

‘Het enthousiasme van Ellen is aanstekelijk. Ze blijft je steeds uitdagen en prikkelen met vragen en ideeën waardoor je zelf anders gaat kijken. En al die verrassingen die je krijgt, daar is ze heel goed in!’

Smart Girls Liesbeth van der Velden Testimonial

‘Het lijkt wel of wat zij in haar hoofd heeft ook echt gebeurt’

Liesbeth van der Velden

‘Er is een hele positieve vibe in de groep en Ellen heeft precies in de smiezen hoe het met iedereen gaat, ze betrekt iedereen erbij. Het lijkt wel of wat zij in haar hoofd heeft ook echt gebeurt.’