Smartgirls Mastermind Marlies Dekkers programma

Mastermind met Marlies Dekkers

Ondernemer, creatief strateeg, brand specialist, designer lingerie & badmode, spreker.

Mastermind voor ondernemers die het verhaal en merk van hun bedrijf stevig willen neerzetten. 

In deze mastermind word je uitgedaagd door topondernemer Marlies Dekkers op het bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. Je krijgt support van andere ondernemers die ook keihard willen excelleren met hun bedrijf. 

 ‘SMARTgirls? De place to be voor alle vrouwelijke ondernemers die hun dromen willen verwezenlijken. Het is dé plek waar je businesstrainingen krijgt van de allerbesten van Nederland. Ik heb zelf ervaren hoe goed de sfeer is die Ellen steeds weer neerzet. Daardoor is SMARTgirls een fantastisch empowered netwerk voor vrouwen met talent die hun eigen koers willen varen. Die niet bang zijn om een keertje onderuit te gaan. Want ze staan altijd weer op en SMARTgirls helpt ze daarbij.

Marlies Dekkers

 

Smart Girls Marlies Dekkers

Introducing Marlies Dekkers

Vanaf haar zolderkamer zette Marlies de lingeriewereld op z’n kop met haar uitdagende en vooral vrouwvriendelijke ontwerpen met een perfecte pasvorm.

Ze won veel (internationale) prijzen, voor zowel haar ontwerpen als haar innoverende ondernemerschap. Ook was ze Zakenvrouw van het Jaar. Een paar jaar terug ging haar bedrijf failliet, maar ze vond zichzelf opnieuw uit en heeft een fantastische comeback gemaakt.

Ze is al 30 jaar ondernemer en wil vrouwen aanmoedigen om hun droom te verwezenlijken. Haar superpowers zijn het zien van ondernemerskansen en het vermarkten ervan. Met slimme en creatieve pr & marketing.
Marlies is een kei in branding. Hoe zij zichzelf en haar

Visionaire ondernemer 

bedrijf heeft neergezet als een merk dat iedere vrouw kent en bewondert – wij bij SMARTgirls buigen diep voor haar (en jij vast ook!). Daarom zijn we apetrots dat deze visionaire ondernemer haar lessen met ons – en met jou – wil delen in deze mastermind.

Marlies weet álles van merken en merkstrategie. Ze weet precies welke stappen je moet zetten om een supersterk merk te bouwen. Zo’n merk geeft structuur en houvast in je bedrijf en vooral ook in je team en bij je leveranciers.

Als geen ander kan Marlies je helpen met het ontdekken en vormgeven van het verhaal dat jij aan je klanten vertelt. Vanuit jouw kern, jouw heilige vuur. Zodat je nog veel sterker, herkenbaarder en zichtbaarder naar buiten komt.

Simone-Levie-Smartgirls-300x300

‘Als je in Amerika een consultant van haar niveau wil binnenhalen, ben je zo een ton kwijt. In Nederland is dit soort topcoaching nog enorm underpriced. Je zou wel gek zijn als je daar geen gebruik van maakte! Voor het goud dat Marlies in de mastermind te bieden heeft, is dit een fantastische opportunity.’

– Simone Levie

Voor wie is deze mastermind een must

Sowieso voor alle ondernemers die willen werken aan hun positionering en zich realiseren dat anderen je merkverhaal soms beter zien. In deze mastermind neem je het fundament van je bedrijf, je positionering, onder de loep om het echt next-level neer te zetten. Je wordt geprikkeld en uitgedaagd om vanuit je eigen kern, jouw vuur te gaan ondernemen zodat je branding staat als een huis. Meer specifiek kan het gaan om: 

  • Je hebt een nieuw product of dienst dat je direct goed in de markt wilt zetten
  • Je hebt een product of dienst dat al een tijdje loopt maar bent niet blij met de manier waarop
  • Je gaat internationaal en wil een brand dat ook in het buitenland aanspreekt
  • Je bent van bedrijfskoers veranderd waardoor het merkverhaal niet meer klopt

In de mastermind gaan we in een kleine groep aan de slag. Marlies deelt haar kennis, ervaring en visie. Ze vertelt jou alles over merkstrategie en slimme branding. Ze is je grootste supporter, reikt je dingen aan om zelf aan te pakken en schuwt geen enkele vraag. Waar nodig geeft ze je een flinke zet in de richting van succes en groei.

Wat krijg je in de Mastermind?

Smartgirls Marlies Dekker en team Mastermind 2020
Favicon Smartgirls

4 live dagen en diverse online mastermind sessies verspreid over 2024

Favicon Smartgirls

Elke sessie een ander groeithema

Favicon Smartgirls

Toegang tot de jarenlange ondernemerservaring van Marlies

Favicon Smartgirls

Een warm en supportive netwerk

Favicon Smartgirls

To-the-point advies dat je meteen kunt uitvoeren

Favicon Smartgirls

Accountability partners die je in beweging houden en waarmee je samen aan de slag gaat

Favicon Smartgirls

Zakelijke en persoonlijke groeispurts!

Favicon Smartgirls

Mogelijkheid voor extra 1-op-1 calls met Marlies

In de mastermind met Marlies gaat om het verhaal van jou en je business, het merk dat je wil uitdragen, creatieve ideeën, groeimogelijkheden, internationaal zaken doen en persoonlijke groei.

Wil jij skyhigh groeien met je business?

Sta je ervoor open om persoonlijk begeleid en uitgedaagd te worden door Marlies? Wil je hier absoluut bij zijn en ook positief bijdragen aan de mastermindgroep? Dan ben je van harte welkom!

Join our tribe!

Join Marlies monthly online en kom alvast maandelijks leren en sparren tijdens de maandelijkse Branding Masterclass met Marlies Dekkers en andere gelijkgestemde ondernemers. 

Ga daarnaast direct naar ons online kennismakingsformulier zodat we samen kunnen kijken of de Mastermind matcht met jouw ambities.

Smartgirls memory 01
Smartgirls memory
Smartgirls memory 02 Maxima
Smartgirls memory 06
Smartgirls memory 03
Smartgirls memory 04