Hét Mixprogramma!

Het SMARTgirls Mixprogramma is een vol-in-de-actie programma waarmee jij jezelf en je (nieuwe) business een enorme boost geeft. Je krijgt training van topondernemers en alle support en feedback die je nodig hebt. Zo maak jij stap voor stap je ondernemersdroom waar.

SMARTgirls Mixprogramma

Wil jij vol in de actie met je business – zodat je groeit en lekker omzet maakt – maar weet je soms niet hoe of wat je moet doen? En wil je leren van topexperts én ondernemers zoals jijzelf?

Favicon Smartgirls

Help, ik heb zoveel geleerd op school en de universiteit – maar ik heb er niks aan voor m’n business!

Favicon Smartgirls

Plannen en dromen heb ik genoeg, maar het lukt me maar niet om ze in de praktijk te brengen.

Favicon Smartgirls

Ik voel me soms best alleen, als ondernemer. Van mijn omgeving krijg ik weinig support.

Hi Smartgirl! Je bent precies waar je moet zijn

Smart Girls beauty 2

Jij wilt een succes maken van je bedrijf

Je bent ondernemer of staat op het punt de 1e stap te zetten. Je wilt aan het werk met je talent en kracht en daar goed geld mee verdienen. Doen wat je zélf wil. Eigen keuzes maken. En vooral: de wereld nét even beter maken. Want dat heb je in je. Die gedrevenheid.

Wel ’n beetje spannend allemaal. Hoe pak je het aan? Wat doe je als je het even niet meer weet? Hoe kan je nog groter denken? Al die keuzes die je moet maken: online of toch niet, zichtbaar worden, klanten krijgen … En dan moet je er ook nog ‘s voor zorgen dat je in beweging blijft. Want zonder actie is er geen business.

We know, we’ve been there and bought the T-shirts

Wij hebben allemaal in jouw schoenen gestaan! Wij weten hoe het is als je omgeving er de ballen van snapt. Daar kan je niet met je ondernemersvragen terecht. Die vinden het sowieso al raar wat je allemaal doet. Je hebt vast al vaak gehoord: zou je dat nou wel doen …

Ja, internet staat vol magische tips & tricks. Maar hoe weet je welke voor jou werkt? Moet je doen wat je buurvrouw-ondernemer doet? Geloof ons, dat gaat niet werken voor je. Want jij bent uniek. Jouw klanten zijn speciaal. En jouw bedrijf is anders. Dus hetzelfde doen wat iedereen doet is niet handig.
Maar ja, daar sta je dan in je eentje …

Smart Girls make beautiful

Hatseflats. Elke dag in de actie. Samen met anderen groeien.
– Ellen Joosten

Smart Girls Ellen talk
Favicon Smartgirls

Je voelt twijfels door alle informatie die je tegenkomt en weet niet welke keuzes goed zijn voor jou

Favicon Smartgirls

Je wilt knallen met je bedrijf maar krijgt geen support van je omgeving

Favicon Smartgirls

Je hebt het gevoel dat je er in je eentje niet uitkomt

Favicon Smartgirls

Je komt vaak niet aan je voorgenomen acties toe

Favicon Smartgirls

Je hebt een enorm schuldgevoel door alles wat blijft liggen

Favicon Smartgirls

Je wéét dat je het in je hebt om er een succes van te maken – maar het komt er nog niet uit

Jouw business naar next-level – het kán

Hoe dat eruitziet? Voor iedere ondernemer is dat anders. We kunnen je in elk geval beloven dat het lekker voelt. Je hebt klanten bij de vleet. Je doet wat je ontzettend graag doet. Je verdient genoeg geld om jezelf (en je gezin!) te onderhouden, jezelf te verwennen en anderen te helpen. Je vertrouwt op je eigen kracht. En doet elke dag gewoon wat nodig is.

Stap in het SMARTgirls Mixprogramma. Laat je empoweren. Leer van de allerbesten. Creëer je eigen supportgroep. Maak gebruik van elkaars netwerk en talent.

Wij geven je de garantie dat jij én je business voorgoed veranderen. Vanaf dag 1.

Smart Girls schrijfblok

Hatseflats: je gaat in de actie en blijft in de actie

SMARTgirls houden van doen. Omdat ze weten dat succes een werkwoord is. Daarom dagen ze jou uit je voorgenomen acties daadwerkelijk te doen. Er is geen plek in Nederland waar je op zo’n ontzettend fijne manier aan je eigen plannen gehouden wordt als bij ons. Wat gebeurt er als jij écht doet wat je van plan bent?

Elke stap ga je vieren

Ondernemen is een spel. Hard werken – absoluut, maar elk succes mag je delen én vieren. En SMARTgirls zijn daar bij uitstek heel goed in: die weten dat succes niet komt aanwaaien en zijn apetrots op wat ze bereikt hebben. Work hard, play harder!

Expertsessies ondernemerstop van NL

Leer van de allerbesten over alle relevante ondernemersthema’s. Over zichtbaarheid, online programma’s, finance, videomarketing, branding etc. Het jaarprogramma is een program on the go waarin je aangereikt krijgt wat je nodig hebt. Daarom is elk jaar anders. 

Deze ondernemers spraken al in het SMARTgirls Mixprogramma

Annemarie van Gaal Smartgirls expert

Annemarie van Gaal

Finance en verdienmodellen

Marlies Dekkers Smartgirls expert

Marlies Dekkers

Branding en omzetgroei

Simone-Levie-Smartgirls-300x300

Simone Levie

Ondernemen en online programma’s

CHARLOTTE-VAN-T-WOUT-Smart girls

Charlotte van ’t Wout

Instagram en zichtbaarheid

Smartgirls Adine Faber Testimonials

Adine Versluis – Faber

Money mindset en geldblokkades

Smartgirls Wil en Tien profiel

Wil en Tien

Community building en content

Smart Girls Elisabeth Griffioen

Elisabeth Griffioen

Videomarketing voor je bedrijf

Hands-on aan de slag

Breng meteen in de praktijk wat je leert van de experts – natuurlijk alleen als het past bij jouw unieke business. Als je dat niet doet, blijft het bij mooie theorie en leuke plannetjes. Dus na elke expertsessie ga je er met de andere deelnemers eens goed voor zitten. Wat kun jij doen om te groeien? Wanneer ga je dat doen? En wat kun je vandaag nog doen?

Kick-ass support van business buddies

In het Mixprogramma tref je ondernemers die ook weten dat het soms een lonely business is. En die jou graag helpen om boven jezelf uit te stijgen. En hoewel je vaak in heel andere branches werkt, begrijpen jullie elkaar heel goed. Want jullie maken dezelfde dingen mee.

Deze SMARTgirls waren je al een stap voor

Wat zeggen de SMARTgirls?

Smart Girls Mayke Langenhorst portret testimonial

 ‘Elkaar empoweren’

Mayke Langenhorst

Smart Girls Liesbeth van der Velden Testimonial

 ‘We willen wel iets leren’

Liesbeth van der Velden

Citaat cirkel Smart Girls

 ‘Ik blijf geïnspireerd’

Leila Claassens

Smart Girls Karlijn Loo Testimonial

 ‘Uit mijn comfortzone’

Karlijn Loo

Smartgirls Hilde Sigmans Testimonial

 ‘Kleine veranderingen groots’

Hilde Sigmans

Citaat cirkel Smart Girls

 ‘Vol energie naar huis’

Daniëlle Leclercq

Smart Girls Celeste Izelaar Testimonial

 ‘Niet op de universiteit geleerd’

Celeste Izelaar

Smart Girls Mayke Langenhorst portret testimonial

‘Elkaar empoweren, de positieve energie en de liefdevolle begeleiding van Ellen: ik word er blij van! ’

Mayke Langenhorst

Eigenaar ML Coaching

Het SMARTgirls mixprogramma inspireert, verbindt en geeft me een boost. Het is precies wat ik zocht. Ik heb me vooraf goed georiënteerd en ben ook met andere businesscoaches in gesprek gegaan. Het enthousiasme van Ellen, haar netwerk en het perfect georganiseerde live event trokken me over de streep. Alles klopte: de locatie, de aankleding, de sfeer, de sprekers, het eten. Allemaal kwaliteit, ik word er blij van.

Met het mixprogramma geef ik mezelf wat ik in mijn coachtrajecten aan anderen geef. Het is me-time en ik krijg bevestiging dat ik het juiste doe. Daarnaast daagt het me uit om nog groter te denken en andere verdienmodellen te onderzoeken. Volgend jaar staat mijn onlineprogramma. Samen met de andere deelnemers uit het mixprogramma boosten we elkaar naar een hoger niveau.

De SMARTgirls dagen zijn op een fantastische locatie. In de ochtend komen er ‘goeroes’ uit het netwerk van Ellen zoals Simone Levie, Charlotte van ’t Wout en Wil & Tien. Allemaal vrouwen die ik ook volg op social media. ’s Middags gaan we aan de slag met de kennis die in de ochtend is gedeeld. Hoe kun je het toepassen in jouw bedrijf? Heel concreet en actiegericht want we willen allemaal verder groeien. Ik raad het iedereen aan. Het is een fantastische groep vrouwen die elkaar empoweren, de ondernemende energie zorgt ervoor dat je stappen zet en de liefdevolle begeleiding van Ellen maakt het helemaal af.

Smart Girls Liesbeth van der Velden Testimonial

‘We zijn allemaal pittige tantes dus we willen wel iets leren’

Liesbeth van der Velden

Eigenaar Let it Wow – maak van je bedrijf een beleving

Ellen wil geven, meedenken en geeft je een schop onder je kont als het nodig is. Ze helpt je om scherp te blijven. We zijn allemaal pittige tantes dus we willen wel iets leren. En dat gebeurt zeker, je ontmoet bij SMARTgirls gelijkgestemden, iedereen wil vooruit.

Ik was niet meteen enthousiast om mee te gaan. Ik had mijn twijfels over zo’n vrouwenevent. Maar toen ik er eenmaal was, snapte ik de energie en begreep ik wat het programma inhoudt. Ik volg ergens anders ook nog een coachingtraject maar dit is anders. Dit gaat sneller en er is meer diversiteit. We komen maandelijks bij elkaar en we delen elke maandag onze did it’s. Je kunt niet achteroverleunen. De did it’s zijn voor mij een stok achter de deur en ik leer van de anderen. Hierdoor hou ik nu bij welke stappen ik onderneem om dichter bij mijn doel te komen. Het geeft me inzicht en het stimuleert me om verdere stappen te zetten. Mijn doel is het marketingstuk van Let it Wow beter op te zetten én ik wil een online cursus met abonnementen lanceren.

De maandelijkse SMARTgirls dagen vind ik heel waardevol. Er komt elke maand een spreker uit het netwerk van Ellen waar je veel van kan leren en dat is supertof. Er is een hele positieve vibe in de groep en Ellen heeft precies in de smiezen hoe het met iedereen gaat, ze betrekt iedereen erbij. We leren op zo’n dag ook veel van haar over sales, doelen stellen en doorzetten. Het lijkt wel of wat zij in haar hoofd heeft ook echt gebeurt. Dat stimuleert iedereen om actie te ondernemen; we hoeven niet te wachten tot we later groot zijn. Dus als je serieus aan je bedrijf wilt werken is SMARTgirls een aanrader!

Citaat cirkel Smart Girls aanhalingstekens

‘Door SMARTgirls blijf ik geïnspireerd en leer ik van andere powervrouwen’

Leila Claassens

Leiderschapscoach en eigenaar Manifest Your Dreamlife

Ik hou ervan om mezelf te ontwikkelen en vind het leuk om met anderen te sparren. Ondernemen is soms saai en eenzaam en door SMARTgirls blijf ik geïnspireerd en leer ik van andere powervrouwen. Ik heb Ellen ontmoet bij een event van Michelle Obama, we zaten naast elkaar op de voorste rij. Daarna hebben we contact gehouden en ben ik naar een SMARTgirls event geweest. Daar ontmoette ik zoveel leuke ondernemende vrouwen dat ik ben ingestapt in het jaarprogramma. De energie en de synergie in de groep vind ik heel waardevol. De energie, het enthousiasme en de oprechte betrokkenheid van Ellen motiveren mij enorm. Ze denkt met je mee maar geeft je ook een schop onder de kont als het nodig is. Dat doe ik ook in de mastermindgroepen die ik zelf begeleid, maar het is leuk om het terug te krijgen.

Dankzij de inzichten die ik heb opgedaan ben ik nu bijvoorbeeld meer bezig met zichtbaarheid. Ik ben meer aanwezig op social media en maak reels op Instagram. Daarnaast heb ik contact opgenomen met Simone Levie en Anouk Smulders om mijn verhaal te vertellen. Het zijn allemaal kleine did it’s. Ik heb geleerd dat het heel waardevol is om die kleine stappen op te schrijven want anders verdwijnen ze op de grote stapel. Juist dat ene mailtje of telefoontje kan later het verschil maken. Alle kleine stappen samen leiden naar je succes in de toekomst. Uiteindelijk maak je zelf het verschil. Je moet jezelf committeren aan het programma en er actief mee bezig zijn, anders verandert er niets. Dus als je op zoek bent naar een groep met gelijkgestemden kan ik SMARTgirls zeker aanbevelen. Je leert er op een leuke én professionele manier hoe je je business een boost kunt geven.

Smart Girls Karlijn Loo Testimonial

‘Bij SMARTgirls word ik uitgedaagd en uit mijn comfortzone gehaald’

Karlijn Loo

Eigenaar en interieurstylist BIJ-LIJN

Ik wil het allebei: een succesvol bedrijf runnen en er zijn voor mijn gezin. Ik zoek nog naar de juiste balans want ik kamp regelmatig met een schuldgevoel naar mijn kinderen als ik aan het werk ben. Tegelijkertijd wil ik groeien, krijg ik veel aanvragen en word ik daar heel blij van.

Bij SMARTgirls word ik uitgedaagd, getriggerd en uit mijn comfortzone gehaald. Ik krijg een spiegel voorgehouden. Ik ben echt geraakt door het enthousiasme. Het jaarprogramma maakt dat ik van de wachtstand naar de actiestand ga. Het is de stok achter de deur.

We zijn nu twee maanden bezig en ik heb al veel stappen gezet. Dat varieert van meer oppas regelen en een werkplek buiten de deur vinden tot zelfverzekerder zijn over mijn tarieven en mezelf uitbetalen. Ik wil de krenten uit de pap halen met klanten die me goed betalen voor het werk dat ik doe. SMARTgirls helpt me groeien als mens en als ondernemer. Groeien in de keuzes die ik maak, het bedenken waar ik energie in steek en waar niet. Kortom, ik bewandel steeds meer mijn eigen pad.

Dat had ik niet durven dromen toen ik mezelf inschreef voor het mixprogramma. Dat was direct na het live event. Daar was ik zó enthousiast over. Alles klopte: van het bloemetje op tafel tot de sprekers, er was zo’n goede energie. Dit is de eerste keer dat ik zo’n programma volg en het bevalt me heel goed. Het programma ligt niet vast, dat maakt dat ik elke maand nieuwsgierig ben naar wat er gaat komen. Wie komt er spreken? Welke verrassende elementen zitten erin? Dat maakt het uniek, spannend en interessant.

Ik vind het ook fijn dat het kleinschalig is en dat Ellen goed bereikbaar is. Ik heb het gevoel dat ik hulp kan vragen als dat nodig is. Ik zou het zeker aanraden als je zit met dilemma’s op zakelijk gebied. Je leert zoveel. Het was best een hap uit mijn begroting. Maar ik kan de rest van mijn leven teren op de power en het zelfvertrouwen dat ik ervoor terugkrijg.

 

Smartgirls Hilde Sigmans Testimonial

‘Kleine veranderingen kunnen heel groots zijn’

Hilde Sigmans

Eigenaar Healy by Hilde

Ik ben zó enthousiast over het SMARTgirls mixprogramma dat ik voor de tweede keer mee doe. De eerste keer kwam ik net uit een burn-out en had ik nog geen concreet business-idee. Die eerste bijeenkomsten hebben een proces van persoonlijke groei in gang gezet. Ik heb geleerd om milder naar mezelf te zijn, ik hoef niet alles nu meteen te doen. Dat besef helpt me nu ik een bedrijf rond de Healy heb opgezet.

Ik pik nu andere dingen op tijdens de SMARTgirls bijeenkomsten. Deze dagen zijn rond een thema opgezet. In de ochtend komt een vrouwelijke ondernemer spreken en in de middag gaan we met de groep sparren over dat onderwerp. Je leert dus iets nieuws en daarna onderzoek je hoe je dat in je eigen bedrijf kunt toepassen. Het wekelijks delen van did-its in de besloten Facebookgroep geeft inzicht in alle stappen die je zelf zet en die de andere deelnemers zetten. Dat is enorm inspirerend. Ik heb ontdekt dat kleine veranderingen heel groots kunnen zijn.

Het enthousiasme van Ellen is aanstekelijk. Ze blijft je steeds uitdagen en prikkelen met vragen en ideeën waardoor je zelf anders gaat kijken. En al die verrassingen die je krijgt, daar is ze heel goed in! Er zitten kortom heel veel blij makende elementen in het jaarprogramma.

Ik kan het echt iedereen aanraden. Je hebt er altijd wat aan, ook als je nog geen bedrijf hebt. Het is een supermooie combinatie van zakelijk met een spirituele touch. Dat je bijvoorbeeld onderzoekt wat je blokkeert en wat je nodig hebt om het weer te laten stromen. Daar zit een andere laag in en die combi vind ik goud.

 

Citaat cirkel Smart Girls aanhalingstekens

‘Ik ga elke keer vol energie weer naar huis’

Daniëlle Leclercq

Bright Eyes HR Consultancy
Eigenaar en consultant

Ik was met een groep vriendinnen bij het live event van SMARTgirls en daar was zo’n positieve vibe dat we ons allemaal meteen hebben opgegeven. Ik heb nog nooit een programma gedaan zoals bij SMARTgirls. Ik ging altijd voor de vakinhoudelijke trainingen bijvoorbeeld bij Nyenrode. Dit is totaal anders maar het komt precies op het goede moment.

Aan het eind van het mixprogramma wil ik antwoord op de vraag: blijf ik voor mezelf werken of ga ik weer in loondienst. Om deze vraag te beantwoorden neem ik de tijd om te onderzoeken wat ik wil in mijn leven, waar word ik gelukkig van? De inzichten en contacten bij SMARTgirls gaan me helpen om antwoorden te vinden op deze vragen.

Op de SMARTgirls dagen komen er elke maand rolmodellen spreken, vrouwen die echt iets bereikt hebben, die een autoriteit zijn op een specifiek gebied. Zo kon ik op de eerste bijeenkomst mijn dilemma delen met Charlotte van ’t Wout. Zij heeft me mooie inzichten en tools gegeven waar ik direct wat mee kon. Dat is toch fantastisch? Dit soort dagen inspireren en verbreden mijn horizon. Ik kijk er echt naar uit ook al komt het nooit goed uit met mijn agenda. Ook de locatie is top met heerlijk eten en drinken. Alles is perfect verzorgd. Ik ga elke keer vol energie weer terug naar huis. Ik vind Ellen een inspirerende vrouw, zij faciliteert dit allemaal waardoor wij tot inzicht kunnen komen. Dat doet ze heel goed. Tussendoor stuurt ze van die energizers via de app dat vind ik ontzettend leuk. Ze is ook heel gul met kortingen en kadootjes. Dat zijn allemaal van die wow-momentjes. Ze overtreft echt mijn verwachtingen

 

Smart Girls Celeste Izelaar Testimonial

‘Ik leer dingen die ik op de universiteit niet geleerd heb’

Celeste Izelaar

Eigenaar CITALENT – online talent management

Ik heb even getwijfeld of ik zou instappen in het mixprogramma. Ik vond mezelf te jong en heb nog niet zolang een eigen bedrijf. Maar Ellens enthousiasme en energie hebben me over de streep getrokken. Daar ben ik nu heel blij mee want mijn bedrijf gaat nu al next level. Ik ken Ellen via Wil & Tien waarvoor ik het online management doe. Door dat contact had ik vertrouwen in SMARTgirls en ook qua missie en visie zitten we op één lijn.

Bij SMARTgirls krijg je een kijkje in andermans bedrijf en zie je de stappen die zij zetten om hun doel te bereiken. Dat vind ik heel bijzonder en het stimuleert mij om mijn stappen te delen in de wekelijkse did it’s. Als ik nu terugkijkt zie ik dat ik al heel veel hebt bereikt door gewoon dingen uit te spreken en te gaan doen.

Van de sprekers die komen hoor ik dingen die ik op de universiteit niet geleerd heb. Hierdoor heb ik bijvoorbeeld mijn tarieven aangepast, mijn aanbod veranderd, hulp gevraagd en mezelf neergezet als een expert. En dat trekt nieuwe klanten aan, het gaat zo snel dat ik het bijna niet geloof.

De SMARTgirls dagen stimuleren je na te denken over de toekomst van je bedrijf én om stappen te zetten en zijn een stok achter de deur. Meedoen aan het jaarprogramma is een commitment aan mezelf. Ik investeer tijd, geld en energie. Het zou raar zijn als ik er niets mee zou doen. Ellen is heel betrokken en enthousiast. Ze zet een fijne sfeer neer en maakt van elke bijeenkomst een feestje. Hoe meer je voelt dat je in een warm nest zit, hoe meer je zelf kunt geven. Het voelt dan veilig om je successen en struggels te delen. Ik ben heel blij dat ik voor SMARTgirls heb gekozen en kan het je aanraden als je serieus wilt groeien met je bedrijf.

 

SMARTgirls Mixprogramma

Actiegericht mixprogramma voor ondernemers. Focus op jezelf en je business.

20190314-Smartgirls-event-2-1024x683
20190314-Smartgirls-event-4-1024x683
20190314-Smartgirls-event-43-1024x683
Favicon Smartgirls

Intresse laat het ons weten

Favicon Smartgirls

6 live trainingsdagen

Favicon Smartgirls

Businessbuddies voor support en feedback

Favicon Smartgirls

Uniek empowering netwerk for life

Favicon Smartgirls

Combi zakelijke en persoonlijke groei

* Al onze events en trainingen zijn live – tenzij het door corona niet kan. Dan ontmoeten we elkaar online.

20190314-Smartgirls-event-32-1024x683
20190314-Smartgirls-event-52-1024x683
20190314-Smartgirls-event-67-1024x683

Ook jij bent van harte welkom

Bij het SMARTgirls Network

Het SMARTgirls mixprogramma is onderdeel van het SMARTgirls Network. We hebben dit een paar jaar geleden speciaal opgericht voor vrouwen met ondernemersambities die op zoek zijn naar inspirerende voorbeelden en support. Omdat we zien dat in de ondernemerswereld nog vooral mannen rondlopen – en vrouwen zich er vaak niet thuis voelen. En ook omdat wij vinden dat de wereld de ambitie en talenten van vrouwen keihard nodig heeft.

Met onze online en live events, (online) programma’s en masterminds met topondernemers zorgen we ervoor dat ondernemers next-level gaan, meer bereiken dan ze ooit over durfden dromen en boven zichzelf uitstijgen – qua omzet, plezier in het ondernemen en persoonlijke groei.

20190314-Smartgirls-event-111-1024x683
20190314-Smartgirls-event-236-1024x683
Smart girls award 1

Eenmalige investering: €7.900

Je kan in termijnen betalen.

20190314-Smartgirls-event-111-1024x683
20190314-Smartgirls-event-249-1024x683
20190314-Smartgirls-event-278-1024x683

Veel gestelde vragen

Ik hou niet zo van groepen. Moet ik dan wel meedoen?
Nou, je bent niet de enige die dat over zichzelf zegt. Sommige eerdere deelnemers waren bang om in een soort theekransje terecht te komen. Maar dat was bepaald niet wat er gebeurde. Het mixprogramma is gewoon een heel fijne groep, waarin jij helemaal jezelf kan zijn. Daar doen we alles voor! Je kan bovendien gebruikmaken van elkaars netwerk. Reken er dus maar op dat je ondernemersvrienden for life krijgt.

Kan ik ook in termijnen betalen?
Natuurlijk, we’ve got you covered. Je kan gerust elke maand 1 termijn betalen.

Smartgirls memory 01
Smartgirls memory 06
Smartgirls memory 04
Smartgirls memory
Smartgirls memory 03
Smartgirls memory 02 Maxima