Smartgirls Mastermind Marlies Dekkers programma

Mastermind Year met Marlies Dekkers

Creatief strateeg, brand specialist, designer lingerie & badmode, spreker.

Mastermind voor ervaren ondernemers die hun positionering willen doorontwikkelen en het verhaal en merk van hun bedrijf stevig willen neerzetten.

In deze mastermind word je gecoacht door topondernemer Marlies Dekkers op het bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. Je krijgt support van andere ondernemers die ook keihard willen excelleren met hun bedrijf.

 ‘SMARTgirls? De place to be voor alle vrouwelijke ondernemers die hun dromen willen verwezenlijken. Het is dé plek waar je businesstrainingen krijgt van de allerbesten van Nederland. Ik heb zelf ervaren hoe goed de sfeer is die Ellen steeds weer neerzet. Daardoor is SMARTgirls een fantastisch empowered netwerk voor vrouwen met talent die hun eigen koers willen varen. Die niet bang zijn om een keertje onderuit te gaan. Want ze staan altijd weer op en SMARTgirls helpt ze daarbij.

Marlies Dekkers

 

Smart Girls Marlies Dekkers

Introducing Marlies Dekkers

Vanaf haar zolderkamer zette Marlies de lingeriewereld op z’n kop met haar uitdagende en vooral vrouwvriendelijke ontwerpen met een perfecte pasvorm.

Ze won veel (internationale) prijzen, voor zowel haar ontwerpen als haar innoverende ondernemerschap. Ook was ze Zakenvrouw van het Jaar. Een paar jaar terug ging haar bedrijf failliet, maar ze vond zichzelf opnieuw uit en heeft een fantastische comeback gemaakt.

Ze is al ruim 25 jaar ondernemer en wil vrouwen aanmoedigen om hun droom te verwezenlijken. Haar superpowers zijn het zien van ondernemerskansen en het vermarkten ervan. Met slimme en creatieve pr & marketing.
Marlies is een kei in branding. Hoe zij zichzelf en haar

Visionaire ondernemer 

bedrijf heeft neergezet als een merk dat iedere vrouw kent en bewondert – wij bij SMARTgirls buigen diep voor haar (en jij vast ook!). Daarom zijn we apetrots dat deze visionaire ondernemer haar lessen met ons – en met jou – wil delen in deze mastermind.

Marlies weet álles van merken en merkstrategie. Ze weet precies welke stappen je moet zetten om een supersterk merk te bouwen. Zo’n merk geeft structuur en houvast in je bedrijf en vooral ook in je team en bij je leveranciers.

Als geen ander kan Marlies je helpen met het ontdekken en vormgeven van het verhaal dat jij aan je klanten vertelt. Zodat je nog veel sterker, herkenbaarder en zichtbaarder naar buiten komt.

Simone-Levie-Smartgirls-300x300

‘Als je in Amerika een consultant van haar niveau wil binnenhalen, ben je zo een ton kwijt. In Nederland is dit soort topcoaching nog enorm underpriced. Je zou wel gek zijn als je daar geen gebruik van maakte! Voor het goud dat Marlies in de mastermind te bieden heeft, is dit een fantastische opportunity.’

– Simone Levie

Voor wie is deze mastermind een must

Sowieso voor alle ondernemers die willen werken aan hun positionering en weten dat anderen je merkverhaal soms beter zien. Meer specifiek kan het gaan om: 

  • Je bent van bedrijfskoers veranderd waardoor het merkverhaal niet meer klopt.
  • Je gaat internationaal en wil een brand dat ook in het buitenland aanspreekt.
  • Je hebt een nieuw hip of duurzaam product en wil dat meteen goed in de markt zetten.

In de mastermind gaan we in een kleine groep aan de slag. Marlies deelt haar kennis, ervaring en visie. Ze vertelt jou alles over merkstrategie en slimme branding. Waar nodig geeft ze je een flinke zet in de richting van succes en groei.

Wat krijg je in de Mastermind?

Smartgirls Marlies Dekker en team Mastermind 2020
Favicon Smartgirls

6 live masterminddagen

Favicon Smartgirls

Elke maand een ander groeithema

Favicon Smartgirls

Toegang tot de jarenlange ondernemerservaring van Marlies

Favicon Smartgirls

Warm netwerk met nieuwe kansen en prospects

Favicon Smartgirls

To-the-point advies dat je meteen kan uitvoeren

Favicon Smartgirls

Accountability partners die je in beweging houden

Favicon Smartgirls

Omzetchallenges en did-it’s

Favicon Smartgirls

Zakelijke en persoonlijke groeispurts!

In de mastermind met Marlies gaat om het verhaal van jou en je business, het merk dat je wil uitdragen, creatieve ideeën, groeimogelijkheden, internationaal zaken doen en persoonlijke groei.

Je investering

Meedoen aan de mastermind vergt een eenmalige investering van 12.000 euro exclusief btw.

Daaruit blijkt al dat dit exclusieve traject niet voor beginnende ondernemers is. Het is echt alleen bedoeld voor ondernemers die én ruime ondernemerservaring hebben én al succesvol zijn én nu next-level willen met hun business.

Wil jij skyhigh groeien met je business?

Sta je open voor 1-op-1 coaching door Marlies?

Wil je hier absoluut bij zijn en ook positief bijdragen aan de mastermindgroep?

Dan willen we heel graag met je praten. Om even rustig te kijken of deze mastermind inderdaad dé plek is voor jou. Als we samen ‘ja’ zeggen zit jij binnenkort naast Marlies en krijg je haar coaching en advies voor jouw business.

Actie vereist

Wij hebben al een 1e actiestap voor je, die je kan afstrepen op je lijstje met did-it’s.

Ga nu direct naar ons online kennismakingsformulier. Dan kijken we samen of de mastermind past in jouw ambities.

Smartgirls memory 01
Smartgirls memory
Smartgirls memory 02 Maxima
Smartgirls memory 06
Smartgirls memory 03
Smartgirls memory 04