Onze Events

Boost Your Business met een van onze events! Of je nu een starter bent of toe bent aan dé grote doorbraak met je bedrijf: je kan met ons meedoen hoe ver je ook bent. De unieke combi van groeilessen van onze experts én positieve Smartgirls vibes vind je nergens. Onze events zijn live als het kan en online als het moet.

Het Grote SMARTgirls Actie Event

Annemarie van Gaal Smartgirls expert
Annemarie van Gaal Smartgirls expert
Simone-Levie-Smartgirls-300x300
Smartgirls Wil en Tien profiel
Smartgirls Ellen Joosten event december 2020
Clean Pete square

Leer van de allerbeste ondernemers en superrolmodellen: Annemarie van Gaal, Marlies Dekkers, Simone Levie en Wil en Tien. Ze gaan samen met jou aan de slag om te bepalen wat jij nu en straks kan doen om nóg succesvoller te worden.

Zet je je brand stevig en zichtbaar neer, kies het beste verdienmodel en krijg – eindelijk! – grip op je sales. Zo maak je van elke crisis een kans en ga je volgend jaar VOLUIT met je business.

Online – live stream

Aankomende events

Roadshow
SMARTgirls on Tour’ is hét event voor alle vrouwelijke ondernemers die even goed geïnspireerd willen worden. Op deze dag ontmoet je gedreven vrouwelijke collega-ondernemers uit jouw regio en ga je naar huis met een flinke portie persoonlijke adviezen, praktische handvatten en eerlijke inzichten van onder andere topondernemers Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal.