Annemarie van Gaal Smartgirls Mastermind

Mastermind Year met Annemarie van Gaal

Financieel expert, investeerder, spreker, auteur en tv-persoonlijkheid

Mastermind voor ondernemers die met hun bedrijf willen doorgroeien naar de top en/of internationaal hun vleugels willen uitslaan.

In deze mastermind word je gecoacht door topondernemer Annemarie van Gaal op het bereiken van je persoonlijke en zakelijke doelen. Je krijgt support van andere ondernemers die ook keihard willen excelleren met hun bedrijf.

Deze SMARTgirls waren je al een stap voor

Wat zeggen de Masterminders?

Smartgirls Adine Faber Testimonials

 ‘Annemarie leert me hoe ik een echte huishoudnaam word’

Adine Faber-Versluis

Smartgirls Ellen Siebes Testimonial

 ‘Annemarie laat je delen in haar ervaring en netwerk’

Ellen Siebes

Citaat cirkel Smart Girls aanhalingstekens

 ‘Annemarie laat zien waar je handelen toe leidt’

Elsbeth van Lienden

Citaat cirkel Smart Girls aanhalingstekens

 ‘Heerlijke schop onder m’n kont van Annemarie’

Marieke van Gent

Smartgirls Viola Markus Testimonials

 ‘Sparren op hoog niveau: dat is wat ik wil’

Viola Markus

Smartgirls Adine Faber Testimonials

‘Annemarie leert me hoe ik een echte huishoudnaam word’

Adine Versluis – Faber

Eigenaar van de Money Mind Academy en LekkerLevenMetMinder

Als ik de slimste ben in de kamer, zit ik in de verkeerde kamer. Daarom vind ik het belangrijk om mensen op te zoeken van wie ik wat kan leren. Ik weet echt wel wat over geld, maar Annemarie is als het over geld gaat een grote en inspirerende naam in Nederland. Behalve een succesvolle zakenvrouw is Annemarie vooral heel sympathiek. Ze blijft haar eigen ding doen, ze is niet afhankelijk van anderen. Ze heeft haar eigen visie en is daar succesvol mee. Dat vind ik mooi. En ik vind het ook interessant om te zien hoe ze bepaalde dingen aanpakt. Dus toen er een workshop met haar was, wilde ik erbij zijn – en dat werd een heel jaar in de mastermind.

Werken met Annemarie is fijn. Ze is toegankelijk, royaal met het delen van kennis en contacten uit haar netwerk. Ze heeft mij al op verschillende plekken naar voren geschoven. Ik heb een klus achter de schermen van een tv-programma gedaan en in maart ben ik op tv geweest als financieel expert bij Koffietijd. Echt waardevol, want ik wil mijn Academy laten groeien via online ondernemen en net zo’n huishoudnaam worden als Annemarie. Want het wordt steeds belangrijker om bij veel mensen in beeld te komen als je succes wil hebben met je business.

Annemarie weet altijd waar je mee bezig bent, en wat er de vorige keer speelde. Ze heeft een soort persoonlijke betrokkenheid, heel bijzonder. Daardoor is het ook makkelijker om door te gaan naar de volgende stap. Als je elke keer opnieuw moet beginnen … Zij weet precies waar je staat en pakt direct door, dus je haalt echt veel uit de sessies.

Werken met Ellen in ons kleine groepje is heel fijn. Er is structuur. Zij is heel goed in verbinden en zien wat er voor mogelijkheden zijn die soms nét even buiten de gebaande paden liggen. Het is echt een bijzonder clubje. Ik zit aan tafel met ondernemers die op mijn level ondernemen, die ook groots denken en bij wie ik mij niet hoef in te houden.

Waar je anders 6 netwerkbijeenkomsten moet aflopen om 4 mensen te vinden met wie het klikt, is dit een hele korte klap om snel veel mensen te vinden aan wie je je kan ophalen. Als ik op een verjaardag vertel over online ondernemen, funnels, affiliates en leads, kijken ze me aan of ik morgen een zesling ga baren en dan houdt het gesprek op. Dit zijn mensen die met dezelfde dingen mee bezig zijn, dat is ook wel ’s lekker.

Het bijhouden van de wekelijkse acties is leuk, vooral vanwege de prijzen! Dat je elke week opschrijft wat je hebt gedaan, zelfs als je denkt: ik heb niet zoveel gedaan. Soms moet je even terugdenken en dan valt het nog best mee. Dat geeft soms net even dat zetje om iets toch wel te doen, dan heb je in elk geval wat te melden.

Ik doe vaker masterminds. Maar dit is de enige waarbij ik ook leer van iemand die veel verder is dan ik. En dit is ook de enige mastermind waar je met zo’n expert als Annemare in een kleine groepje mag zitten. Bij andere topondernemers ben je 1 van de 1500, nu 1 van de 3. Echt top!

LekkerLevenMetMinder.nl
MoneyMindAcademy.nl

Smartgirls Ellen Siebes Testimonial

‘Annemarie laat je delen in haar grote ervaring en netwerk’

Ellen Siebes

Ellen Siebes is eigenaar van Franchise Visie en helpt franchise-ondernemers een succes van hun bedrijf te maken. In 2020/21 doet Ellen de mastermind bij Annemarie van Gaal.

Annemarie heb ik altijd als een voorbeeld gezien, in hoe ze haar carrière heeft opgepakt. Ik volgde haar al op tv en las haar boeken. Ik ben in de mastermind gestapt omdat ik niet precies wist welke kant ik met mijn bedrijf op wilde. Annemarie leert me echt kijken naar mogelijkheden, naar markten die nog niet bespeeld worden. Niet in hokjes denken, maar buiten de kaders van mijn eigen bedrijf.

Hoe ik het beste kan opschalen en uitbesteden, dat is wat ik hier leer. Ik heb ook geleerd dat ik me niet hoef te schikken naar klanten, maar dat klanten zich ook kunnen schikken naar mij en mijn bedrijf. Want het is heel waardevol wat ik te bieden heb. En daar mag ook best een prijskaartje aan hangen. Dus een van de eerste dingen die ik deed was het verhogen van mijn prijzen. Voorheen dacht ik: goh, kan ik dat wel vragen. Maar dat kan dus prima. Ze willen er graag voor betalen.

Annemarie is directief maar ze laat je wel vrij: het is jouw bedrijf, jouw beslissing. Ze geeft je voorzetjes. En ze houdt je aan je eigen beloftes: vorige keer zei je dit, wat heb je ermee gedaan? Als je in de mastermind vertelt waar je tegenaan loopt, heeft zij vaak weer zo’n invalshoek dat je denkt: o, zo had ik het nog niet bekeken. Ze heeft natuurlijk een bak aan ervaring en een groot netwerk, waarvan jij ook deel mag uitmaken. Dat is het mooie van haar. Als je met iets zit, is het: o, daar ken ik nog wel iemand van. Dat is zo waardevol.

De andere ondernemers in de mastermind zijn ook echt next-level. Geen starters, maar doorgewinterde ondernemers die een nieuwe weg willen inslaan en daarbij grote stappen willen zetten. Die connecties met andere ondernemers, vind ik heel waardevol, zowel zakelijk als mentaal.

Ook qua persoonlijke ontwikkeling ben ik anders tegen dingen gaan aankijken. Als het nu niet meteen gaat zoals het moet, kan ik me er makkelijker bij neerleggen. Daardoor sta ik steviger in mijn schoenen.

‘s Middags met Ellen werken we verder met wat er in de ochtend voorbijkwam. Doelen stellen waaraan we ons committeren. Dat geeft echt meerwaarde, het zijn toch gelijkgestemde vrouwen die tegen dezelfde dingen aanlopen. Heel open en transparant, alles komt op tafel. Ellen is één grote bruisende bubbel, ze heeft 101 ideeën. Overal maakt ze connecties, het is zo gaaf om daarbij te horen.

franchisevisie.nl 

Citaat cirkel Smart Girls aanhalingstekens

‘Annemarie laat je delen in haar grote ervaring en netwerk’

Elsbeth van Lienden

Eigenaar van The Pink Walnut

Door de mastermind met Annemarie heb ik echt een slag gemaakt. Ik zit nu midden in het proces om The Pink Walnut te transformeren van 1-op-1 coaching naar een bureau voor organisatieontwikkeling. Hiervoor wist ik wel veel, met dit idee speelde ik al langer, maar het kwam er nog niet uit. Met de mastermind creëer ik de urgentie voor mezelf die ik nodig heb voor deze stappen. Het is super om te sparren met Annemarie, die mij zakelijk nog zoveel kan leren. Werken in de groep geeft me structuur voor mijn creatieve energie. We kunnen elkaars netwerk gebruiken en delen, ook prettig.

Ik omring mezelf het liefst met mensen die verder zijn dan ik, daar heb ik veel meer aan. En het is super om te sparren met iemand die mij zakelijk nog zoveel kan leren. Het is fijn om Annemaries ervaring en visie te horen. Ze is recht voor haar raap en daar hou ik wel van. Bovendien kan ze heel goed luisteren, dat kunnen niet veel mensen.

Het fijnste van de mastermind vind ik de kennis en nieuwe mogelijkheden die je door Annemarie gaat zien. Samen met de diepgang in de groep waarin je je openstelt, twijfels deelt, uit je comfortzone stapt, en die realistisch kijkt naar wat jij meemaakt. De open interactie in de groep is heel fijn. We kunnen elkaars netwerk gebruiken, ook prettig.

De mastermind met Annemarie is zeker niet voor beginners. Wel voor ervaren ondernemers die next-level willen gaan met hun bedrijf. Die hun blikveld willen verbreden, openstaan voor nieuwe input, en gesteund door de groep nieuwe dingen willen ontdekken.

thepinkwalnut.com

Citaat cirkel Smart Girls aanhalingstekens

‘Heerlijke schop onder m’n kont van Annemarie’

Marieke van Gent

Marieke van Gent is eigenaar van Efficiency By Me en helpt mkb-ondernemers met IT-vraagstukken.

Al in de 1e mastermind vroeg Annemarie aan mij: waarom doe je het op deze manier? Dat wist ik eigenlijk niet. Ik zag toen dat ik het heel anders moest aanpakken als ik verder wilde groeien. Want dat is wat ik wil: doorgroeien van zzp’er naar echte ondernemer, een bureau worden. Ik heb mijn bedrijf nu zo’n 8 jaar. Steeds voelde ik belemmeringen om te groeien, mijn eigen gedachten natuurlijk. Dus ik heb echt iemand nodig die me een schop onder de kont geeft en zegt: hee, aan de slag nu!

Het was een lang gekoesterde wens om van Annemarie te leren. Toen dit voorbijkwam, wist ik meteen dat ik het moest doen. We zijn beiden alleenstaande moeder en ondernemer, en hebben ook dezelfde visie op ondernemen. Ze is echt een voorbeeld voor mij.

Ik leer ook veel van de andere ondernemers in de mastermind. Leuk om van ze te horen hoe ze bepaalde dingen hebben gedaan. Dan denk ik: als zij het hebben gedaan kan ik het ook. Ik heb nu al een paar dingen gedaan die al heel lang op m’n lijstje stonden, maar die ik niet kon of wilde doen. Die wekelijkse acties, de did-it’s, brengen me absoluut verder. Voorheen had ik altijd wel een smoes om het uit te stellen.

Voordat ik aan de mastermind begon, heb ik wel getwijfeld. Vooral financieel: zou je dat nou wel doen … zoveel investeren in jezelf – en wat als het niet lukt. Van die bekende ondernemersangsten. Maar na de 1e keer wist ik gelijk dat het de investering dubbel en dwars waard was. Het komt niet voor niks op m’n pad, dacht ik. Ik ga deze tijd in mezelf investeren en me inzetten voor mijn eigen bedrijf.

De middag met Ellen is een goed vervolg op de intensieve ochtend. Want daarna heb je zoveel gedachten in je hoofd! Als je dan naar huis zou rijden, ga je meteen in de waan van de dag verder. Het is goed om ’s middags al concreet te worden en acties uit te zetten. En Ellen is een fijne en super enthousiaste gespreksleider. Dat geeft een enorme boost.

De oprechte aandacht en feedback die ik hier krijg en waar ik echt iets mee kan, de steengoede adviezen van Annemarie en het gepusht worden door de did-it’s, maken dat ik het absoluut aanbeveel aan andere ondernemers. Voor iedereen die de volgende stap wil zitten en een zetje nodig heeft, werkt het fantastisch.

efficiencybyme.nl

Smartgirls Viola Markus Testimonials

‘Sparren op hoog niveau: dat is wat ik wil’

Viola Markus

Viola Markus is eigenaar van Optimaal Leadgeneratie waarmee ze bedrijven aan tafel helpt bij hun droomklanten. Viola heeft 17 medewerkers in dienst.

Sinds de mastermind bij Annemarie ben ik veel verder gekomen qua groei met mijn bedrijf. Ik heb veel beter door hoe ik bij onze droomklanten kom en hoe de business nóg harder kan groeien. Ik weet welke stappen ik moet zetten. Als je wil groeien heb je andere mensen nodig. Ik wilde al een tijd graag werken met Annemarie. Als je kijkt naar haar business, wat zij bereikt heeft, waar ze vandaan komt, dat zijn wel dingen. Ze is echt een ondernemer die wil groeien. Hoe zij in elkaar zit, is hoe ik er zelf ook over denk. Geen moment getwijfeld of ik het wel of niet zou doen, zo zit ik niet in elkaar.

Ik vind het fijn om in de mastermind kennis te delen en de verhalen te horen van de andere ondernemers. Ellen kijkt goed naar hoe de groepen zijn samengesteld, zodat er ondernemers met hetzelfde DNA in zitten. We stellen doelen en gaan aan de slag. Dus niet alleen zeggen dat je iets wilt gaan doen dus, maar het ook echt doen. Als je bedrijf groeit, moet je zelf als ondernemer ook meegroeien. De mastermind helpt je om zelf die door groei te maken, als ondernemer en als persoon.

Ik maak hierin echt tijd voor mezelf vrij. Het is altijd een feestje om naartoe te rijden. Je bent een hele dag weg van kantoor, en kan echt aan je bedrijf werken. Plus de mooie locatie en het lekkere eten: dat vind ik ook belangrijk.

Nu ga ik de mastermind bij Marlies Dekkers doen. Zij heeft ook veel valkuilen gekend, is toch doorgegroeid en heeft een supervet merk neergezet. Bij haar wil ik aan ons eigen merk gaan werken. Ik zie ernaar uit om ook met haar op dat hoge niveau te sparren, net als ik met Annemarie deed.

De mastermind is een aanrader voor iedere ondernemer die echt wil groeien. Je moet wel openstaan voor feedback en ook aan je persoonlijke ontwikkeling willen werken. Anders blijf je op je oude niveau hangen.

optimaal-leadgeneratie.nl

Annemarie van Gaal Smartgirls expert

Introducing Annemarie van Gaal

Als er iemand is die weet hoe je miljoenen maakt, is het Annemarie van Gaal wel. Zij heeft niet alleen een berg aan kennis van financiën en ondernemerschap, ze is ook nog eens enorm inspirerend en leuk.

Annemarie heeft het ondernemen en investeren zo’n beetje uitgevonden. Van haar bedrijf in Rusland dat ze als jonkie van 25 tot een groot succes maakte, tot de prachtige ondernemingen die zij hier in Nederland heeft.

Je kent haar ook vast als auteur van boeken als Succes, Ambitie en Winst, of van haar tv-optredens in Dragon’s Den, Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Crisis in de tent.

Annemarie zien is Annemarie geloven

Ze kent alle ins en outs van ondernemen, financiële risico’s en groeimogelijkheden. En ze is vooral goed in ómdenken in crisistijd: als iets nu niet werkt, wat kan je dan anders doen. Welke verdienmodellen voor je business zijn er wél?

Ze heeft jaren in Rusland geleefd en gewerkt, bedrijven succesvol gemaakt en verkocht en verlies geleden. Hoe ga je daarmee om? Nergens anders kun jij je spiegelen aan haar verhaal en ervaring.

ALLE vrouwen die wij kennen willen met haar werken. Hoe gaaf is het dat jij in deze mastermind mag delen in haar kennis, ervaring en energie?

Smart Girls Annemarie van Gaal Ellen Joosten

Alle groeithema’s komen aan bod

Personeel aannemen en ontslaan, internationaal uitbreiden en export, groeien in omzet, klantenbinding, verdienmodellen – you name it.
Annemarie weet precies hoe het werkt. Ze luistert eerst heel goed naar je. En dan krijg je tópadvies over hoe jij het in jouw bedrijf beter kan doen. Waar in jouw bedrijf de kansen liggen en hoe jij die kan pakken. Daarnaast deelt ze als het zo uitkomt haar eigen grote netwerk met je.

‘Hoe gaaf is het dat mijn grootste voorbeeld voor jou als ondernemer beschikbaar is! Annemarie is een kei in groot en strategisch met je meedenken. Ze is super praktisch. Altijd eerlijk en vol goede ideeën en connecties. De power spat ervan af.’ – Ellen Joosten

Voor wie is deze mastermind een must

Sowieso voor alle ondernemers die keihard willen groeien en daarbij wel een steun in de rug kunnen gebruiken. Meer specifiek kan het gaan om:

  • Je hebt een productlijn en wilt gaan exporteren naar het buitenland.
  • Je hebt een franchiseformule voor coaches dat je in de markt wilt zetten.
  • Je hebt een of meer winkels en wilt gaan uitbreiden.
  • Je hebt een praktijk en wilt doorgroeien naar een bureau met personeel.
Smart Girls Annemarie van Gaal Together we can move mountains 03

In de mastermind gaan we in een kleine groep aan de slag. Annemarie deelt haar kennis, ervaring en visie. Ze vertelt jou alles over (veel) geld verdienen, slim investeren, creëren en pakken van kansen. Waar nodig geeft ze je een flinke zet in de richting van succes en groei.

Wat krijg je in de Mastermind?

Smart Girls Annemarie van Gaal Mastermind (2)
Favicon Smartgirls

6 live masterminddagen

Favicon Smartgirls

Elke maand een ander groeithema

Favicon Smartgirls

Toegang tot Annemaries jarenlange ondernemerservaring

Favicon Smartgirls

Warm netwerk met nieuwe kansen en prospects

Favicon Smartgirls

To-the-point advies dat je meteen kan uitvoeren

Favicon Smartgirls

Accountability partners die je in beweging houden

Favicon Smartgirls

Omzetchallenges en did-it’s

Favicon Smartgirls

Zakelijke en persoonlijke groeispurts!

In de mastermind met Annemarie gaat het om investeringen, focus, kansen creëren, internationaal zaken doen, finance en persoonlijke groei.

Je investering

Meedoen aan de mastermind vergt een eenmalige investering van 12.000 euro exclusief btw.

Daaruit blijkt al dat dit exclusieve traject niet voor beginnende ondernemers is. Het is echt alleen bedoeld voor ondernemers die én ruime ondernemerservaring hebben én al succesvol zijn én nu next-level willen met hun business.

Wil jij skyhigh groeien met je business?

Sta je open voor 1-op-1 coaching door Annemarie?

Wil je hier absoluut bij zijn en ook positief bijdragen aan de mastermindgroep?

Dan willen we heel graag met je praten. Om even rustig te kijken of deze mastermind inderdaad dé plek is voor jou. Als we samen ‘ja’ zeggen zit jij binnenkort naast Annemarie en krijg je haar coaching en advies voor jouw business.

Actie vereist

Wij hebben al een 1e actiestap voor je, die je kan afstrepen op je lijstje met did-it’s.

Ga nu direct naar ons online kennismakingsformulier. Dan kijken we samen of de mastermind past in jouw ambities.

Smartgirls memory 01
Smartgirls memory
Smartgirls memory 02 Maxima
Smartgirls memory 06
Smartgirls memory 03
Smartgirls memory 04