De SMARTgirls gaan on tour!

Toen Marlies Dekkers zei ‘Waarom zoeken we al die gedreven vrouwen niet op?’, zei Annemarie van Gaal ‘Let’s go big!’ en dacht ik… OMG.

We gaan het doen! Zonder aarzelen hebben we bij SMARTgirls in een mum van tijd een heuze landelijke Roadshow uit de grond gestampt. We gaan Nederland afreizen, op zoek naar die vrouwelijke ondernemer die een ècht succesvol bedrijf willen neerzetten en JIJ kunt daarbij zijn! 

Vraag jij je wel eens af op je op de goede weg bent? Of die hoofdpijn erbij hoort? Of klanten bij anderen ook wel eens vervelend zijn? Of je de enige ondernemende moeder bent die op dinsdagavond een pizza in de oven kwakt omdat ze liever nog even doorwerkt? Je bent niet de enige. Vraag het maar aan Marlies en Annemarie!

Liefs, Ellen

 

SMARTgirls on Tour’ is hét event voor alle vrouwelijke ondernemers die even goed geïnspireerd willen worden. Op deze dag ontmoet je gedreven vrouwelijke collega-ondernemers uit jouw regio en ga je naar huis met een flinke portie persoonlijke adviezen, praktische handvatten en eerlijke inzichten van onder andere topondernemers Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal.

Er zijn per provincie 150 kaarten beschikbaar, dus je begrijpt… this is now or never.

 

Wat kost eindeloze inspiratie en power?

Dat is niet te betalen natuurlijk, maar…

…we willen wel dat deze bijzondere dagen voor de juiste vrouwen haalbaar zijn. Daarom kosten de kaarten maar €395,- ex btw voor de hele dag. Jij weet natuurlijk al dat je dit kunt opvoeren als bedrijfskosten, dus dat gaan we je niet vertellen.

Jouw kaart geeft je toegang tot de hele dag waarin je niet alleen kunt sparren met Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal, maar ook kennis kunt maken met interessante businessbuddies (een sterk netwerk is een van de geheimen van zakelijk succes!). Je kunt genieten van een toplunch en gaat naar huis met de praktische toolkit en een lading energie, kennis en inspiratie.

We gaan alle provincies langs en zorgen elke keer voor een goed bereikbare toplocatie. Het enige dat jij mee hoeft te nemen is een gezonde honger naar groei en inspiratie, wij regelen de rest.

PS: er zijn echt maar 150 kaarten per provincie te krijgen. Is jouw provincie uitverkocht? Kijk dan bij de andere opties. Deze Roadshow is de moeite van het reizen waard!

Het programma

09.30 uur – Inloop
10.00 uur – Programma 1
12.30 uur – Lunch
13.30 uur – Programma 2
16.00 uur – SMARTgirls Netwerk Sessie
17.00 uur – Einde

2021

Utrecht Donderdag 25 november
Limburg Woensdag 15 december

2022

Groningen Donderdag 13 januari
Gelderland Donderdag 10 februari
Zeeland Donderdag 10 maart
Flevoland Donderdag 7 april
Zuid-Holland Donderdag 12 mei
Limburg Donderdag 2 juni
Friesland Donderdag 7 juli
Overijssel Donderdag 8 september  
Noord-Holland Donderdag 6 oktober
Drenthe Donderdag 3 november
Utrecht Donderdag 24 november  
Noord-Brabant   Dinsdag 6 december

Wij, Marlies, Annemarie en Ellen, kijken er enorm naar uit je te ontmoeten tijdens de SMARTgirls on Tour’ -Roadshow. We beseffen bij elke keer weer dat we met onze programma’s, masterminds en events het leven en de business van gedreven ondernemende vrouwen veranderen en dáár doen we het voor. We zien je daar!