Smart Girls dagen OP EEN RIJTJE

Join us

Maak je droom waar en word een Smart Girl!

Registreer je hier

Smartgirl of the year event 26 & 27 maart 2020

Yes, het Ondernemers event van het jaar voor alle Smartgirls die van big business  en volle bak inspiratie houden, willen leren van de top van Nederland. We sluiten af met winner off the year en natuurlijk een spetterend feest!

€ 375,-                            

Exclusief 21% BTW en overnachting

Mastermind jaar met Annemarie Macnack-Van Gaal

Annemarie van Macnack-Van Gaal is er voor jou als topondernemer om mee aan de slag te gaan bij de SMARTgirls mastermind.

Annemarie is een kei in groot en strategisch met je meedenken. Is super praktisch. Eerlijk en vol goede ideeën en connecties. De power van de groep spatte ervan af.

Ze vond het zo fantastisch bij de SMARTgirls, dat er direct een mastermind jaar met Annemarie van Gaal is gerealiseerd.

Topondernemers hebben zich al aangesloten. Trots op deze snelle beslissers met prachtbedrijven.

Voelt dit voor jou als JAAAA ik moet hierbij zijn? Wil je alles weten over investeringen, groei, focus, kansen, creative ideeën, internationaal zakendoen, finance en persoonlijke groei?

Mail ons met je motivatie en we nemen contact met je op.

Er zijn 6 live dagen en de groep bestaat uit 8 topondernemers die groots willen ondernemen. Wegens groot succes starten we een nieuwe groep! 

Aanmelden kan via de roze knop! 

In haar laatste finance masterclass sprak ze over alle uitdagingen omtrent je dikke verdiende omzet, kansen creëren en pakken, investeringen, charity, funding enz. Natuurlijk was er ook alle ruimte voor persoonlijke vragen.

Ik zal contact met je opnemen en je alles vertellen.
Samen met jou kijken of dit intensieve jaartraject geschikt voor je is.
Wees er snel bij, want er zijn maar 8 plaatsen beschikbaar.

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met jouw topbedrijf!

Smart with Money – Adine Faber-Versluis

Boek nu je deelname voor 28 januari 2020!

We gaan finance bekijken, aanpakken, beleggen, besparen, investeren, Geld voor je laten werken. Met Adine Faber-Versluis, Making Money DE financiële expert volgens NIBUD en zelf dikke ervaringsdeskundige.

Schrijf je nu in via onze webshop.

MoneyMindAcademy.nl

Kerstspecial SMART girls ‘Add a little sparkle to the world’

12 december 2019

Met in de avond een muzikaal optreden van Laura van Kaam (winnares Voice kids 2013)

Donderdag 12 december van 10:00 tot middernacht, bij Blend eventlab in Doetichem.

Inclusief drinks, lunch, diner, borrel en diner.

Elisabeth Griffioen

14 november 2019

De Video Vakvrouw

Elisabeth is video-expert en leert ondernemers hoe ze video kunnen inzetten voor hun bedrijf. Want: zonder zichtbaarheid krijg je geen klanten. Na het zien van jouw video’s voelt de kijker dat hij je al ontmoet heeft en al een beetje kent. Elisabeth leert ons hoe makkelijk het is om zelf filmpjes te maken voor je bedrijf. De facts over video zijn enorm… luisteren, leren en inspireren dus!

devideovakvrouw.nl

Smart with Money – Adine Faber-Versluis

12 november 2019

We gaan finance bekijken, aanpakken, beleggen, besparen, investeren, Geld voor je laten werken. Met Adine Faber-Versluis, Making Money DE financiële expert volgens NIBUD en zelf dikke ervaringsdeskundige.

MoneyMindAcademy.nl

Wil en Tien

10 oktober 2019

Wat een mooie dag hebben we beleefd met alle Smartgirls. De sfeervolle setting, de vrijheid om te mogen delen wat wij belangrijk vonden voor deze mooie groep vrouwen op onze eigen manier en de prachtige inzichten die daardoor bij hen ontstonden maakten deze presentatie tot een dag met een gouden randje voor ons.

Wat een ambitieuze vrouwen nemen er deel aan deze groep met grote ambities en gave ideeën voor de toekomst. We zijn blij en vereerd dat we ons steentje daaraan bij mochten dragen.

En speciaal voor Ellen, de oprichtster: wat ben jij een topvrouw! Zo warm, open en hartelijk.

Bedankt allemaal lieve Smartgirls voor jullie fijne energie en alle goeds voor jullie gewenst in de toekomst!

Liefs Wil & Tien

www.wilentien.nl

Annemarie van Gaal

17 januari 2019, 16 mei 2019, 13 juni 2019 en 24 september 2019

Iedere ondernemer kent momenten van onzekerheid: Zit ik nog op de goede weg met mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn onderneming laten groeien? Hoe krijg ik meer klanten of bereik ik andere markten? Het Smartgirls programma van Ellen Joosten geeft vrouwelijke ondernemers precies de boost de zij nodig hebben.”

annemarievangaal.nl

Margriet Spijksma

20 februari 2018, 8 november 2018 en 5 september 2019

Ik ben trots en ook vereerd dat ik aan het begin heb mogen staan van De Smartgirls. Dit is een geweldige club vrouwen met doorzet energie. Ellen kan als geen ander zoveel op ook zoveel manieren betekenen voor ondernemende vrouwen. Alles valt hierbij De Smartgirls op zijn plek. Ze is voor mij hét voorbeeld van je gevoel volgen en doorzetten en bij jezelf te blijven. Voor zo’n mooie club vrouwen te mogen spreken is voor mij echt een groot feest.

Plezier, Margriet

www.fablife.nl

Ben jij de volgende SMART GIRL of the year?

Meld je dan aan voor het SMART GIRL jaarprogramma    Ja, ik ben erbij!