Smart Girls dagen OP EEN RIJTJE

Join us

Maak je droom waar en word een Smart Girl!

Registreer je hier

Simone Levie

Simone is in 2014 gestart met het online programma Maak Prachtige Online Programma’s (MPOP). Een programma waarin je als ondernemer leert om je kennis online te maken, publiceren en verkopen.

Simone Levie succesvol online ondernemer en kind van het internet. Haar missie is dat vrouwelijke ondernemers veel meer geld gaan verdienen. Ze wil het taboe rondom het verdienen van geld doorbreken. Simone laat zien dat dat juist in deze tijd mogelijk is. We kunnen waar dan ook werken, voluit zichtbaar zijn en het internet inzetten om onze visie te verspreiden. Daar kunnen we heel veel geld mee verdienen. Zelfstandig. Los van het advertentiemodel. Maar juist met onze eigen kennis, visie en wijsheid. \

Simone heeft de afgelopen jaren duizenden vrouwen geïnspireerd door middel van haar online challenges, programma’s en events. Ze vindt het heerlijk om voor de troepen vooruit te lopen en nieuwe paden te banen.

www.simonelevie.nl

Annemarie van Gaal

Op 17 januari gaf Annemarie van Gaal een workshop op de SMARTgirls dag. In haar workshop sprak ze over vrouwen en ondernemen. Gaf ze tips over kansen grijpen en over hoe je financieel onafhankelijk wordt. Ze heeft ons enorm geïnspireerd.
Drie tips van Annemarie van Gaal:
– Kies een thema – zorg ervoor dat mensen weten wat jouw thema is. Word een specialist.
– Ga uit van je talent – doe waar je energie van krijgt en laat je niet tegenhouden door je omgeving.
– Zorg voor passief inkomen – zorg ervoor dat je iets neerzet wat zonder jouw inzet omzet oplevert.

annemarievangaal.nl

Edith Hagenaar

Ik wilde graag nog zeggen dat ik genoten heb van het werken met, want ze zijn ook echt smart: ze stonden open, pakten het snel op, waren geëngageerd. Het was de eerste keer dat ik voor een groep met ALLEEN maar ondernemers sprak, en het was ontzettend leuk. Maar ik zag ook dat onder bezielende leiding van Ellen deze vrouwen open en positief naar elkaar staan, en dat maakte ook een goede, productieve, op vertrouwen gebaseerde sessie mogelijk. Kortom: ik heb genoten, dankjewel!

Je ziet dat jullie elkaar optrekken en stimuleren – het moet heerlijk zijn als ondernemer en vrouw, om van jullie groep deel uit te maken en ik zal het zeker aanraden aan de vrouwelijke ondernemers die ik ken.

Groet, Edith

www.sunshineforthesoul.com

Eva Brouwer

Wat een geweldige club vrouwen, het Smart Girls Netwerk! Ik mocht er onlangs een presentatietraining geven, en het voelde als een warm bad. Ook durfde iedereen zich open te stellen, en persoonlijke ervaringen te delen, die je gesterkt hebben als ondernemer. De Smart girls zijn heel ambitieus en ervaren, maar ook heel gezellig, verwelkomend, en oprecht nieuwsgierig. Het is een club die elkaar echt uplift en waar je je veilig bij voelt om je groeisprongen te delen, maar waar je ook prima in een deuk kan liggen met elkaar! Ik kom zeker graag nog eens terug!

Eva Brouwer | Pak je Podium

evabrouwer.tv

Charlotte van ’t Wout

“Wat een warme, upliftende groep vrouwen die elkaar het beste gunnen. Ik vond het ook mooi om te zien hoe tijdens de lunch en tussen de workshops door ze ontzettend goed op de hoogte waren van elkaars bedrijven en plannen: dat liet goed zien hoe betrokken ze bij elkaar waren. En dat is zo mooi en belangrijk: een groep powervrouwen om je heen die snappen waar je doorheen gaat, die je successen toejuichen en meedenken als het even tegenzit. Echt een topgroep.”

www.charlottevantwout.com

Elisabeth Griffioen

Hoe leuk is dit: ik mocht in die mooie stoel bij de Smart Girls: pittige ambitieuze ondernemers die elkaar scherp houden en elke bijeenkomst iets nieuws leren. Het ging niet alleen over video en ondernemerschap, want Ellen snapt dat alles in het leven en-en is en dus ook een eigen bedrijf. Daarom ging het ook over mijn eigen keuzes, over “hoe krijg je dat voor elkaar als alleenstaand moeder”, “wat zijn de gevolgen van zichtbaar zijn?”, “hoe vind je je onderwerpen” én “hoe maak je een mooi shot?”. Video heeft zoveel aspecten dat je het niet vanzelf onder de knie hebt. Je komt jezelf ook tegen als mens.

Dat is ook ook waarom video zo goed werkt. Het is een feest om tijd door te brengen op een bijeenkomst van de Smart Girls. Je wordt omringd met aandacht, lekker eten en bovenal het rotsvaste geloof in jou: ook jij kunt een succes maken van je bedrijf!

We hadden een leuke dag en ze maakten meteen al leuke video’s, dus die Smart Girls, daar ga je meer van horen en zien. Dankjewel voor de uitnodiging Ellen Joosten!

www.devideovakvrouw.nl

Ellen Joosten

Vandaag geen gastspreker, maar samen aan de slag gegaan. In twee groepen aan de slag gegaan. Een groep met Chantal de Werd. Wat daar gebeurde  is in geen woorden te beschrijven. Er werden dingen zichtbaar die verborgen waren. De andere met Ellen aan de slag met de omzet! Ellen laat zien dat geld verdienen  een spel is en dat jet het echt leuk kan maken.

Elianne Rumahloine

De smartgirls groep is heel divers zowel qua expertise als persoonlijkheden. Dit zorg voor een hele fijne dynamiek en harmonie gelijkertijd. Ik heb me heel welkom gevoeld door de groep en de interesse en aandacht die ik ervoer voor mijn presentatie (ondanks de wamte) vond ik letterlijk hartverwarmend. Écht contact maken  met de andere vrouwen vond ik heel prettig. De sfeer is relaxt en ontspannen. En wat ik expliciet opmerkte op de dag is dat alle vrouwen elkaar wilden upliften en het beste voor elkaar wilden. Een groep om in te kunnen leren en groeien van en met elkaar.

www.muziekfabriekonline.nl

Margriet Spijksma

Ik ben trots en ook vereerd dat ik aan het begin heb mogen staan van De Smartgirls. Dit is een geweldige club vrouwen met doorzet energie. Ellen kan als geen ander zoveel op ook zoveel manieren betekenen voor ondernemende vrouwen. Alles valt hierbij De Smartgirls op zijn plek. Ze is voor mij hét voorbeeld van je gevoel volgen en doorzetten en bij jezelf te blijven. Voor zo’n mooie club vrouwen te mogen spreken is voor mij echt een groot feest.

Plezier, Margriet

www.fablife.nl

Roeselien Wekker

De SMART girls trainingsdag gaf mijn trainees een echte eyeopener mee als het gaat om pitchen en presenteren in het algemeen. Zij leerde van mij maar ik ook weer van hen zoals dat gaat wanneer er echte verbinding tot stand wordt gebracht. Super dag!

www.pitchyou.nl

Raquel Ottens

“Wat een prachtige groep inspirerende vrouwen, voor mij was het een dag vol genieten.

www.raquelottens.nl

Anne Raaymakers

Bedankt voor jullie warme en hartelijke ontvangst. Mooi om te zien hoe zo’n hechte groep vrouwen elkaar steunt bij elke vraag die ze hebben. Iedereen denkt met elkaar mee. Iedereen is daar om inspiratie op te doen of een ander te inspireren met nieuwe inzichten.

De presentatie van Anne werd hartelijk en enthousiast ontvangen. De smart girls zijn SMART. Ze staan open voor nieuwe ideeën of manieren om hun doelen te bereiken. Geweldig om te zien! Als we mogen komen we zeker terug!

www.fanfactor.nl

Femke Hogema

Wat een geweldige club is de Smart Girls! Deze dames snappen dat ondernemerschap niet alleen draait om het juiste doen, maar ook vooral om wie je bent en hoe jij jezelf als persoon ontwikkeld.
De Smart Girls dagen elkaar, en tof genoeg ook de spreker!, uit om direct de diepte in te gaan. En dat maakt de SmartGirls een plek om te zijn, te leren en te ontwikkelen!

www.profitfirst.nl

Ben jij de volgende SMART GIRL of the year?

Meld je dan aan voor het SMART GIRL jaarprogramma    Ja, ik ben erbij!