Top onderneemster Foekje van Dijk geeft binnenkort een aantal masterclasses, speciaal voor onderneemsters die vet willen groeien en/of in de retail actief zijn.

  • Ben jij onderneemster met groeikracht?
  • Klaar om de markt te bestormen met je aanbod?
  • Wil je weten hoe je business kan groeien en jijzelf ook?

In de masterclasses van Foekje leer je hoe je vanuit een stevige innerlijke basis je business leidt. En ze toont je groeikansen die jij eerder niet zag. Je gaat anders denken en vooral: anders doen.

6 masterclasses vol inspiratie, dromen en doen

Lekker doorgroeien met je bedrijf door creatief je vrouwelijke intuïtie en kracht te gebruiken. Met praktische en wijze lessen van een vrouw die alle meters heeft gelopen: van klein tot internationaal en meedoen met de grote jongens.

De opbouw van je team, focus houden in de waan van de dag, het combineren van ratio en gevoel: in de masterclasses leer je hoe je groeit zonder groeipijn.

Wie is Foekje van Dijk?

Zeg je toponderneemster, dan zeg je Foekje van Dijk! Letterlijk vanuit haar zolderkamer begon ze haar bedrijf Berrico, samen met haar partner en een bevriend echtpaar. In een paar jaar tijd groeide Berrico uit tot een zeer succesvolle internationale foodcompany.

Foekje is een van de weinige vrouwelijke experts in retail. Ze kent alle fasen, van ontwikkeling tot tussenhandel en eindgebruikers. En ze weet precies hoe de branche reageert op (nieuwe) producten en hoe je daarop inspeelt. Die bak aan ervaring en kennis wil ze enorm graag met jou delen.

Ook heeft Foekje zelf ervaren wat onstuimige groei van je bedrijf met jou als vrouwelijke ondernemer doet. De lessen die zij heeft geleerd zijn voor iedere onderneemster nodig om te horen.

“Als je wortels water geeft, komen de mooiste dingen tot bloei. Dat is veel effectiever dan blaadjes oppoetsen of eindeloos wachten op een regenbui. En het is al helemaal niet nodig om te wachten op een vernietigende blikseminslag om aan de slag te gaan. Waar liggen de wortels van jouw bedrijf? En waar is jouw waterbron?” – Foekje van Dijk

Dit zeggen andere onderneemsters over Foekje

Vrouwen die eerder een sessie van Foekje deden, waren onder de indruk van haar sterke persoonlijkheid. Ze vonden het mooi dat Foekje in al die jaren zo dicht bij zichzelf gebleven is. Dat Foekje steeds haar eigen ervaring koppelde aan die van andere onderneemsters zorgde ervoor dat hun business én zijzelf echt veranderden.

De masterclasses De masterclasses kun je los of als volledige cyclus volgen.
  1. Hoofd, hart en buik Wie van de drie is bij jou de baas? Ontdek welke invloed elk element heeft op je taken en verantwoordelijkheid als ondernemer.
  2. Actie roept reactie op Hoe creëer je de juiste acties en reacties voor jouw onderneming? Krijg inzicht in jezelf als leidende creatieve kracht.
  3. Keuzestress Hoe weet je of je links of rechts moet? Leer je hoe je je innerlijke kompas en vrouwelijke kracht gebruikt als leidraad bij belangrijke beslissingen.
  4. Stepping Stones for Life Hoe voorkom je dat je wegzakt in de waan van alledag? Leer je hoe je ferme stappen blijft zetten in de juiste richting.
  5. De motor van vooruitgang Hoe zorg jij ervoor dat je voldoende power hebt? Maak kennis met de support van het universum in relatie tot jouw innerlijke bron van energie.
  6. Teambuilding ‘to the max’ Hoe vind je de juiste mensen voor je team? Met Foekjes unieke P.I.C.K.-model ontdek je wie je team het beste versterken.

       YES, ik doe mee!

Meer over Foekje Foekje van Dijk studeerde bedrijfssociologie aan de Erasmus Universiteit, volgde trainingen in persoonlijke ontwikkeling in de Verenigde Staten en heeft 25 jaar ervaring als consultant en ondernemer. In 2001 begon ze samen met haar levenspartner en een bevriend echtpaar Berrico FoodCompany, een succesvolle onderneming in de voedingsbranche. Sinds 2019 treedt ze op als spreker en geeft ze workshops bij bedrijven. Foekje mediteert vanaf haar 7de en is 3de generatie vegetariër.