Mastermind Jaar met Annemarie Macnack-Van Gaal

"Iedere ondernemer kent momenten van onzekerheid: Zit ik nog op de goede weg met mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn onderneming laten groeien? Hoe krijg ik meer klanten of bereik ik andere markten? Het Smartgirls programma van Ellen Joosten geeft vrouwelijke ondernemers precies de boost de zij nodig hebben."
Annemarie van Gaal
Ondernemer & inversteerder

Annemarie van Macnack-Van Gaal is er voor jou als topondernemer om mee aan de slag te gaan bij de SMARTgirls mastermind. Hoe gaaf is het, dat mijn grootste voorbeeld voor jou als ondernemer beschikbaar is! Annemarie is een kei in groot en strategisch met je meedenken. Is super praktisch. Eerlijk en vol goede ideeën en connecties. De power spat ervan af.

Als jij met je bedrijf naar groei wilt, is het nu tijd om je bedrijf en jezelf serieus te nemen.Er zijn zoveel kansen en als er iemand is die weet hoe je miljoenen maakt, is het Annemarie van Gaal. Ze heeft niet alleen een berg aan kennis van financiën en ondernemerschap, ze is ook nog eens enorm inspirerend en leuk.

Dinsdag 8 september 2020 start een nieuwe mastermindgroep bij de SMARTgirls met Annemarie van Gaal.

In een kleine groep gaan we aan de slag en deelt Annemarie alle kennis, ervaring en visie. Vertelt ze jou alles over verdienen, hoe je slim geld investeert, waar je kansen liggen, wat er mist en geeft ze je waar nodig een duw in de richting van succes en groei! Er zijn 6 live dagen en de groep bestaat uit maximaal 6 topondernemers die groots willen ondernemen.

Vanaf dag 1 ga je meteen aan de slag. Doelen worden past gehaald als je ze concreet maakt. Je gaat naar huis met een plan met concrete doelen en een opdracht voor jouw bedrijf.

Voelt dit voor jou als JAAAA ik moet hierbij zijn? Wil je alles weten over investeringen, groei, focus, kansen, creatieve ideeën, internationaal zaken doen, finance en persoonlijke groei?

Wil je hier absoluut bij zijn?

Meld je aan door een mail te sturen naar: contact@smartgirls.nl

Let op! er zijn nog maar 3 plaatsen beschikbaar.

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met jouw topbedrijf!

 

       YES, ik doe mee!

Annemarie Macnack-Van Gaal & Ellen JoostenBen jij de volgende SMART GIRL of the year?

Meld je dan aan voor het SMART GIRL jaarprogramma    Ja, ik ben erbij!