"Iedere ondernemer kent momenten van onzekerheid: Zit ik nog op de goede weg met mijn bedrijf? Hoe kan ik mijn onderneming laten groeien? Hoe krijg ik meer klanten of bereik ik andere markten? Het Smartgirls programma van Ellen Joosten geeft vrouwelijke ondernemers precies de boost de zij nodig hebben."
Annemarie van Gaal
Ondernemer & inversteerder

Annemarie van Macnack-Van Gaal is er voor jou als topondernemer om mee aan de slag te gaan bij de SMARTgirls mastermind. Hoe gaaf is het, dat mijn grootste voorbeeld voor jou als ondernemer beschikbaar is! Annemarie is een kei in groot en strategisch met je meedenken. Is super praktisch. Eerlijk en vol goede ideeën en connecties. De power spat ervan af.

In haar laatste finance masterclass sprak ze over alle uitdagingen omtrent je dikke verdiende omzet, kansen creëren en pakken, investeringen, charity, funding enz. Natuurlijk was er ook alle ruimte voor persoonlijke vragen.

Ze vond het zo fantastisch bij de SMARTgirls, dat we direct een mastermind jaar met Annemarie van Gaal hebben neergezet. Topondernemers hebben zich al aangesloten. Trots op deze snelle beslissers met prachtbedrijven.

Er zijn 6 live dagen en de groep bestaat uit 6 topondernemers die groots willen ondernemen.

Voelt dit voor jou als JAAAA ik moet hierbij zijn? Wil je alles weten over investeringen, groei, focus, kansen, creatieve ideeën, internationaal zakendoen, finance en persoonlijke groei?

Mail ons met je motivatie en we nemen contact met je op. Wees er snel bij, want er zijn maar 6 plaatsen beschikbaar.

We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met jouw topbedrijf!

 

       YES, ik doe mee!

 

Annemarie Macnack-Van Gaal & Ellen Joosten