Een jaar geleden besloot Ellen Joosten SMARTgirls op te richten. Een fantastisch jaar dat werd afgesloten op het SMARTgirls event. En het was niet alleen een afsluiting, ook een startpunt voor een nieuw SMARTgirl jaar. Waarom is het zo belangrijk om vrouwelijke ondernemers met elkaar te verbinden? En hoe vonden de deelnemers en de sprekers dit event? Je ziet en hoort het in deze video.

Pauline de Wilde – SMARTgirl of the Year 2019

Donderdag 14 maart jl. mocht Pauline de Wilde de allereerste SMARTgirl of the Year award in ontvangst nemen. De jury – bestaande uit Margriet Spijksma en Lysanne Denneboom – spraken hun lof over alle genomineerden uit. Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn….

Pauline heeft in een korte tijd een succesvolle carrière opgebouwd als dagvoorzitter en weet met haar LEF Boost mensen te inspireren in actie te komen. Natuurlijk was de keuze moeilijk: alle SMARTgirls hebben fantastische dingen neergezet afgelopen jaar. Volgens de jury gaven de omzetcijfers van Pauline de doorslag. En een goede tweede – ofwel runner up – werd Ilja de Haan van Hello2Healthy. Een jaar geleden werkte zij nog in loondienst en nu is ze succesvol ondernemer.

De SMARTgirl of the Year Award wordt elk jaar uitgereikt aan de deelnemers van het SMARTgirl-jaarprogramma. De jury beoordeelt de deelnemers volgens het SMART-principe: slim, moedig, ambitieus, rebels en trouw aan jezelf.