BE SMART - BE HAPPY - BE THE BEST

" WAT EEN EER DAT IK MAG AFTRAPPEN! "

Charlotte van 't Wout

INSPIRATOR VAN DE MAAND:
CHARLOTTE VAN 'T WOUT

Celine Charlotte in het kort:

1. Eigenaar van SPOT, dat zijn meerdere vergaderlocaties in het centrum van Amsterdam.

2. Eigenaar van C.Academy, dat zijn online cursussen op instagram.

3. Gek op reizen. Woonde en werkte onder andere in Bangkok, San Francisco, Bali en Tokio.

4. Elke dag te vinden op Instagram via stories.

5. Eeuwige optimist, leven is een feest en maandagen zijn te gek. Je mindset bepaalt ALLES.

BE GREAT!

Vrolijkheid, onbevangenheid en spontaniteit is wat Charlotte laat zien.

 Zij deelt haar kennis op zo’n manier dat jij geïnspireerd raakt. Door ook gewoon je stoute schoenen aan te trekken en een wild plan tot uitvoering te brengen. Door te
denken in kansen en mogelijkheden.

 

We hebben allemaal toegang gekregen voor de Instagram cursus van Charlotte #longstoryshortcursus. Dit geeft je de gelegenheid nog meer tools in handen te hebben om zichtbaar te zijn voor jouw bedrijf. Mindset, content, techniek, ritme en style, storytelling zijn onderdelen die aan bod komen. Wat we ook weten is dat zichtbaarheid een lastig punt kan zijn. En het gewoon doen helpt, maar nog meer je vertrouwen versterken om zichtbaar te (mogen) zijn (van jezelf) draagt bij om nog meer te  kunnen shinen. Er kunnen zoveel onbewuste gedachtes en patronen spelen bij jou waarom je steeds niet doorzet. Hieronder kun je een op maat gemaakte hypnose | geleide meditatie luisteren die jouw positieve gedachtes versterkt op het gebied van zichtbaar zijn. Ook is deze hypnose heerlijk ontspannend wat je vast ook af en toe best kan gebruiken 🙂

BE STRONG!

Meditatie voor ontspanning en meer vertrouwd zichtbaar zijn

SMART NOTES TO YOURSELF

Herinner jezelf dagelijks deze maand hoe belangrijk het is dat jouw mindset positief is over zichtbaarheid. Hiernaast kun je de afbeelding downloaden met krachtige affirmaties. Gebruik ‘m als achtergrond op je pc. – smart – notes – to – yourself.

PLAY THE GAME & GET THINGS DONE!

HAAL HET BESTE UIT JE DAG MET DE SMARTGIRLS PLANNER

Be Smart. Be Happy Daily planner

 

MAAK VAN JE TO DO’S JE DID IT’S!!!

 

Een vette DAILY PLANNER voor jouw succes, get things done! Download ook gelijk het e-book. Dan krijg je ook gelijk vijf dagen inspiratiemail!

 

MEET THE ENERGY! PODCAST

Charlotte kwam ons al meerdere keren inspireren. Tijdens de live dagen en ook op het Smartgirls Event. Ze was ook te gast in onze podcast show. Laat je inspireren hoe zij haar business bouwde 🙂

Podcast inspiratie met Charlotte!

ONZE FAVORIETEN DEZE MAAND EN OOK GEZIEN BIJ CHARLOTTE!

Dit powervolle boek moet elke Smartgirls gelezen hebben! Het helpt je om van plan naar uitvoering te komen met een positieve mindset.

In Big Magic moedigt Elizabeth Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken. Balancerend tussen spiritualiteit en vrolijk pragmatisme laat ze zien hoe we onze ideeën kunnen omarmen, nieuwe uitdagingen het hoofd kunnen bieden en onze dagen kunnen vullen met meer passie en mindfulness. Op weg naar het leven waar je altijd van hebt gedroomd.

Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om je cashflow te managen wat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Binnen de Profit First methode is winst geen restje wat hopelijk aan het eind van de rit overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt! 

Wil jij ook meer winst?

Geef me vijf minuten en ik kan je je financiële toekomst voor de rest van je leven voorspellen, is de uitspraak waar T. Harv Eker wereldwijd beroemd om is geworden.
Hoe hij dat doet? Hij kan er in een kort gesprek achter komen wat je persoonlijke blauwdruk is voor je financiën en succes.

Je blauwdruk voor je financiën heb je ontwikkeld tijdens je opvoeding, op school, door je omgeving, etc. In dit boek, dat je leven kan veranderen, zul je leren hoe je je eigen financiële blauwdruk kunt vaststellen en verbeteren, om je inkomen ingrijpend te verhogen en rijkdom te genereren.
*Engels boek. 

OMARM INSTAGRAM (VLOGGEN) VOOR JE BUSINESS
- INSPIRATIE DOOR CHARLOTTE

SMART Girl OF THE YEAR EVENT: !!!!!

14 maart 2019 vieren we het ondernemerschap op hét event van het jaar.     Ja, ik ben erbij!