SMART GIRLS AAN HET WOORD

"Krachten bundelen bij SMART Girls"

-

"Er gebeurt iets magisch"

Als je met een groep vrouwelijke ondernemers samenkomt, dan gebeurt er iets magisch. Dat is energie, passie, vertrouwen, doorzettingsvermogen, lots of fun….kortom “Business with a Female Touch”. En daar hou ik nou zo van. In mijn werk als dagvoorzitter sta ik meestal tegenover grote zalen met grijze pakken 🙂 en dan werkt de vrouwelijke energie die ik meebreng heel goed, bij de Smart Girls, brengen we dat allemaal mee, hoe fijn is dat? Na zo’n dag ben ik enorm geïnspireerd, maar ook getriggerd om er net weer een stapje bovenop te doen en het mooie is, het stopt niet na zo’n dag…..het wordt onderdeel van je daily business.

Ik ben dus super dankbaar dat ik een Smart Girls ben, buiten het feit dat het lekker klinkt, ben ik trots dat we de wereld veroveren met onze Female Power.

www.paulinedewilde.nl

- Pauline de Wilde

"Confronterend door de spiegel die je voorgehouden wordt"

In de periode van Ciske de Rat was Danny de Munk mijn idool. Plakboeken vol met artikelen en foto’s had ik. Tot dat ik, terwijl ik begin 20 was, hem een keer live tegenkwam en van mijn vriendinnen met hem op de foto moest. Ik weet nog dat ik naast hem stond en dacht; ‘heb ik nu al mijn zakgeld verspilt aan dit kleine iele mannetje’. Voor mij even geen idool meer.

Dit heb ik lang volgehouden. Een idool kwam er niet meer, maar wel een voorbeeld toen ik stappen in mijn carrière ging maken en als controlfreak de stap naar het ondernemerschap had gezet.

En dat was Annemarie van Gaal: selfmade woman, nuchter, deskundig en direct. Voor mij een boegbeeld. Dus toen ik me voor een dag kon opgeven met haar twijfelde ik niet lang. Na het duwtje van Ellen om door te gaan met het half jaar programma ook niet. Ook al ben ik niet van het hysterische type als ik mijn voorbeeld in levende lijve zie, ik was best zenuwachtig. Maar wat een inspiratie en energie komt er los met een klein groepje gelijkgestemde vrouwen en Annemarie als kritische en oprecht geïnteresseerde coach aan een keukentafel. Maar ook confronterend door de spiegel die je voorgehouden wordt.

En waar ik soms ook even op moet kauwen, omdat ik stronteigenwijs ben. Ik ben benieuwd waar dit traject me brengen gaat.

Ontzettend waardevol én eigenlijk ook heel erg gezellig.

www.conpact.nl

- Nicole Veuger

"Een enorme bak inspiratie en een grote to do-lijst"

Toen ik in mei wat las over een Finance Masterclass met Annemarie van Gaal dacht ik: daar MOET ik bij zijn. Annemarie weet namelijk niet alleen ontzettend veel van geld; ze is ook een ontzettend inspirerende zakenvrouw. En aangezien ik met de Money Mind Academy en LekkerLevenMetMinder.nl mensen wil inspireren om slimmer en creatiever met hun geld om te gaan, wilde ik deze kans met beide handen aanpakken. Helemaal fantastisch toen na de masterclass bleek dat Annemarie het zó gaaf vond, dat ze ook met ons in een mastermind aan de slag wilde!

Laatst hadden we de eerste ‘echte’ mastermindmeeting en ik kwam er vandaan met een enorme bak inspiratie en een grote to do-lijst. Annemarie had een aantal geweldige ideeën voor ons allemaal en dacht ook echt mee over hoe we onze bedrijven nog succesvoller zouden kunnen maken. Daarnaast is het heerlijk om te sparren met een groepje ‘grootdenkers’ die ook niet te beroerd zijn om je te motiveren om vér uit je comfortzone te komen. Om hun visie op jouw bedrijf te horen en om zelf ook wat bij te kunnen dragen aan hun groei.

Ontzettend waardevol én eigenlijk ook heel erg gezellig.

LekkerLevenMetMinder.nl
MoneyMindAcademy.nl

- Adine Faber -Versluis

"Mega positieve flow"

Toen ik hoorde van een Mastermind van een half jaar met Annemarie van Gaal was ik direct enthousiast. Ik heb altijd een enorme sympathie gevoeld voor haar en bewondering! Een vrouw met de voeten goed aan de grond, eerlijk, direct, selfmade en een hele harde werker. Wat cool om met haar te sparren om naar een heel mooi doel toe te werken!

Na de eerste meeting draait mij hoofd overuren. Ze gaf zo’n belangrijke inzichten en ideeën, dat er een mega positieve flow over me heen is gekomen. Iedere dag ben ik om half 7 fit uit bed om te schrijven aan mijn eerste boek. Wie had dat kunnen denken.

www.huidintopconditie.nl

- Suzan Oerlemans

"Smart Girls voelt als een warm bad"

Smart Girls voelt als een warm bad, als een veilige plek waarin je kunt groeien als persoon en ondernemer, en waarin je ook je onzekerheden mag laten zien. Die horen erbij, en mogen er zijn. Het is een plek van gelijkgestemde vrouwen, waarin we elkaar oprecht het allerbeste gunnen. En dat onder de heerlijke, altijd positieve begeleiding van Ellen.

Ellen is er echt voor je, en ondersteunt je bij elke stap om je bedrijf te laten groeien.

De maandelijkse Smart Girls dagen zijn speciaal en enorm inspirerend. Met elke keer een andere bijzondere onderneemster die je weer nieuwe inzichten geeft. Maar ook met tijd met elkaar, met persoonlijke aandacht voor concrete stappen, die helpen enorm om te groeien met je bedrijf.

Het is zo ontzettend fijn om niet alleen te hoeven pionieren, maar om een plek te hebben waarin je veilig jezelf kunt zijn, kwetsbaar kunt zijn, kunt lachen, successen kunt vieren en kunt groeien. Smart Girls heeft voor mij heel veel betekend bij het opstarten van mijn bedrijf Hello2healthy.

www.hello2healthy.nl

- Ilja de Haan

"Ellen die grootse vrouwen samenbrengt om te groeien"

Samen zijn op een luxe en heerlijke locatie. Ellen die grootse vrouwen samenbrengt om te groeien, die voelt wat er nodig is en daarop aansluit om ieder stappen vooruit te laten zetten. Ellen die je aanmoedigt, steunt en ideeen geeft vanuit groot perspectief, waardoor je vele grotere stappen zet dan alleen. Ellen? Inspirator en motivator pur sang. Nadruk op actie. Wat kun jij doen om die stappen vooruit te zetten? Ellen voelt feilloos aan wat er speelt, en wat er nodig is om meer uit jezelf en je bedrijf te halen. Open, puur en vanuit liefde. Gericht op ieders eigen groei, op ieders talenten, op ieders kansen en mogelijkheden. Ellen die gastsprekers uitnodigt voor extra bewustwording, groei, en kennis.

Wat heeft Ellen gecreeerd? Een groep van gedreven vrouwen die vanuit hun hart leven en ondernemen. Passie voelen. Puur zijn. Vrouwen waarbij je herkenning en verbinding voelt. Met een open hart elkaar spiegelen en stimuleren om grootse stappen te zetten, in hun zijn en in hun ondernemerschap. Vrouwen die zelf willen slagen en elkaar stimuleren om te slagen, elkaar alles gunnen. Succesvol willen zijn in alle opzichten. Ieder op hun eigen vlak en hun eigen manier.

Elke dag is zo enorm waardevol! Voor jezelf als mens, als vrouw, en als ondernemer. Samen grootse stappen zetten. In een open en warme sfeer, op een mooie locatie, met heerlijke lunch.
Een sfeer waarin openheid is, warmte naar elkaar, aanmoediging en inspiratie. Met diepgang, maar ook waar ook luchtigheid en humor mag zijn.

Kernwoorden: groeien, opbloeien, kansen en mogelijkheden. Alles met als drijfveer eerlijkheid en liefde voor jezelf en in wat je doet. Je richtten op het verlangen, waardoor je over angst heenstapt.

www.HighheelsHappiness.nl

- Marieke Vedder-Sigmans

"Gewoon plezier hebben!"

Tijdens de trainingsdag van afgelopen donderdag is me nog duidelijker geworden dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn succes. Dat ik daarin keuzes kan maken. Dat ik mijn wensen en verlangens mag toelaten en dat ik mag verwachten dat ze waargemaakt worden. En ook dat het leuk mag zijn. Vooral dat. Gewoon plezier hebben!

www.gwynethleermakers.nl

- Gwyneth Leermakers

"Eigenlijk niet in woorden te vatten"

 

De smartgirls groep is:

  • Inspirerend
  • Positief gericht
  • Warm bad aan mensen
  • Oprecht
  • Helpt je jezelf te stretchen
  • Helpt je bij meer zelfinzicht
  • Heel inspirerende handvatten voor je business en leven en hoe naar gebeurtenissen te kijken

Eigenlijk niet in woorden te vatten in een groep dames die ook echt niet in woorden te vatten is en Ellen is echt de koningin om iedereen daarin te zien en te stimuleren en een geweldige flow te creëren: ongekend.

- Hilde Sigmans

"Een schop onder je kont"

Smartgirls is voor mij een warm bad, geborgenheid, waardevolle informatieoverdracht, begrip, kennis, liefde, ondersteuning maar ook doelen stellen, commitment, een schop onder je kont, targets halen, omzet genereren en winst maken.

Ellen weet de juiste vrouwen bij elkaar te zetten en elke keer weer een verassende maar o zo waardevolle spreekster te strikken. Elke bijeenkomst is een feestje.

Kortom Smartgirls is dat extra zetje om je mooiste leven te leven en te doen waar jij het liefste van houdt met een onderneming waar niemand om heen kan.

www.franchisevisie.nl

- Ellen Siebes

"Wat vond ik ervan? Te gek!"

Ben héél blij dat ik mij bij de SMART Girls heb aangesloten. Ik voelde van te voren een enorme weerstand. Moet ik het wel doen, heb ik het wel écht nodig? Dat heb ik altijd met groepen en wat nieuw is.

Tot ik besefte dat juist daar mijn groei ligt. Je verbinden met andere ondernemende vrouwen. Elkaar helpen naar ‘The next level’. Omdat Vrouwen die gelijkgestemd zijn elkaar zo liften! Dat gunde ik mezelf en alle vrouwen die bij de SMART Girls zijn aangesloten

De eerste trainingsdag was super fijn. Veel kennis opgedaan én gedeeld. Al snel voelde het veilig en vertrouwd. Eén voor een leuke krachtige vrouwen die gaan voor wat ze écht willen!

Ik verheug mij op de volgende…

www.bloomforlife.nl

- Mandy Visser

"Elk succes mag gevierd worden"

Elke keer weer is samenkomst van gelijkgestemde vrouwen. Het voelt als thuiskomen! Het stemt me positief en gemotiveerd en telkens wordt er een interessante spreekster uitgenodigd. Hierdoor is het niet enkel samenkomen, elkaar motiveren, maar ook een flinke dosis nieuwe zaken leren. Smart Girls motiveert mij om nog beter te doen en de grenzen van mijn eigen kunnen en durf op te zoeken. De ervaringen delen van jezelf met de anderen is niet alleen fijn (elk succes mag gevierd worden) het zet aan tot meer! De ervaring van de anderen is leerzaam en ook helend. Je bent niet alleen en je steunt elkaar. Ik zou niet meer zonder ze kunnen. Friends for business and life!

www.womaninsync.eu

- Chantal De Werd

"Het is een soort uitje!"

De andere vrouwen fungeren als collega’s wat fijn is, want ik werk alleen. Ik kan er mee sparren, ik hoor andermans verhalen waardoor je leert maar ook relativeert. De andere vrouwen fungeren als mijn “manager”, ze supporten maar geven ook stevige kritiek. Bij mij helpt dat want dan ga ik juist laten zien dat ik het wel kan. Doordat er doelen gesteld worden, voel ik meer stok achter de deur. Ik heb namelijk weinig discipline als zelfstandig ondernemer. Nu zijn er deadlines.

De sprekers zijn altijd interessant. Gewone vrouwen die ooit zijn begonnen, net als wij en uiteindelijk heel succesvol zijn geworden. Het inspireert maar omdat ze in ons kleine groepje zijn op zo’n dag zie je dat het ook gewone mensen zijn en geven ze hele praktische adviezen.
Verder is het een hele coole club , mooie sterke vrouwen met een idee en die ergens voor gaan en die niet bang zijn om hun kwetsbaarheid en onzekerheden te tonen. Ik kijk er elke keer naar uit om iedereen te zien. Het is een soort uitje!

www.ViaBabette.nl

- Babette Gaus

"Positieve energie"

Ik was in het begin wat sceptisch en afwachtend of de Smart girls wel iets voor mij zou zijn. Waarom alleen vrouwelijke ondernemers en weerstand tegen een groep? Hoe werkt die chemie? Wordt het niet te soft?

Ik wist niet goed wat ik ervan kon verwachten. Maar ik weet wel van mijzelf dat ik af en toe een schop onder mijn kont nodig heb omdat ik anders verslap in mijn focus, ideeën en doelstelling. Alles alleen oppakken en alleen werken, maakt het ondernemer zijn en gefocussed blijven voor mij soms best lastig. De smart girls dagen, zo heb ik nu ervaren, geven me een positieve energie en houden me de afgelopen paar maanden (zeker ook door het intensieve contact met Ellen) in ieder geval scherp. Ik blijf verantwoordelijk voor mijn eigen succes maar targets halen en omzet vergroten wordt met de positieve inbreng van een groep vrouwen leuker. Ik ben wel in voor een goed, beter, best!

Ik ben erg benieuwd wat dit smart girls avontuur mij gaat brengen in het komende jaar.

www.belleallure.nl

- Astrid Sparreboom

"Het is een prachtig mooi netwerk"

Op een prachtige lokatie word ik warm ontvangen in een relaxte sfeer. Deze dag staat in het teken om met andere ondernemers samen te zijn waarin we van elkaar kunnen leren en nieuwe inzichten kunnen opdoen voor onze business. Ellen is een top gastvrouw en onderneemster en legt deze dag in de vorm van opdrachten en kennis vast in mijn geheugen waarbij ik als ik aan die dag denk alleen maar kan glimlachen. Ellen geeft je persoonlijke aandacht en antwoorden op de vragen die je als onderneemster kan hebben. Snel en duidelijk. De spreekster Margriet Spijksma was aanwezig en zij vertelde haar prachtige verhaal wat me nog meer inspireerde. Ik vond het heel erg prettig om met deze bijzondere groep vrouwen te zijn omdat het een boost is voor mij als persoon en als onderneemster. Het is een prachtig mooi netwerk.

- Yvonne Janssen

"Surround yourself with only people who are going to lift you higher"

Tijdens het SMART girls event (waar ik toevallig een kaartje voor had gekocht) heb ik besloten om deel te nemen aan het SMART girls jaarprogramma. Waarom? Omdat ik zo ontzettend veel inspiratie kreeg… Van Ellen, van de vrouwen die ik ontmoette, van de workshops, van de sfeer. Absolute empowerment. Die inspiratie krijg ik nu elke maand tijdens de SMART girls dag. Ik heb mij sinds de deelname al zoveel verder ontwikkeld als vrouw en ondernemer, ik ben zo geïnspireerd door de sprekers en de SMART girls zelf. De trainingsdagen vind ik intensief, maar absoluut van onschatbare waarde. Je gaat met zoveel ideeën en inspiratie naar huis. Ook is het fijn om te kunnen sparren onderling, verhalen te horen van mede SMART girls, waar zij nu staan en waar zij vandaan komen en ongeacht wat je zegt is er altijd eerlijke feedback en zoveel motivatie. Ik sluit met een quote van Oprah: “Surround yourself with only people who are going to lift you higher”. Dat zijn de SMART girls!

www.betteronline.nl

- Anna Matulessy

"Grenzen verlegd"

Mijn eerste Smartgirls dag vond ik erg spannend. Ik ben een echte kat-uit-boom kijker en vond het spannend om in groep te komen met alleen succesvolle vrouwen. Mijn eerste ontmoeting was heel hartelijk en warm. Het was heel bijzonder, want alle vrouwen waren oprecht geïnteresseerd in jouw persoonlijke groei en in je bedrijf, iets was ik niet had verwacht. Ik heb altijd gewerkt tussen veel mannen waar je gevoel niet echt werd besproken, niet veel praten maar gewoon hard werken.

Maar in deze groep gaat het om iets doen met volle overtuiging en plezier. En dat begint bij eerst jezelf liefde te geven en dan geef je ook liefde aan alles wat je doet. De vrouwen in de groep en de sprekers die kwamen hebben mijn ogen geopend en mijn grenzen verlegd. Ik haal zoveel inspiratie uit de sprekers en de gesprekken die je onderling hebt.

Ik ben nog maar 4 keer geweest en het heeft nog meer voor mij gedaan en mijn bedrijf dan de afgelopen jaren.

Ik ben erg dankbaar voor de mensen die ik heb ontmoet en de groei die ik maak!

www.mayamatu.com

- Asmara Matulessy

"Steeds kijk ik weer uit naar de SMART girlsdagen"

Deze dagen vinden plaats op een prachtige locatie en het is steeds weer gezellig, maar zeker ook leerzaam en erg inspirerend. Er komen inspirerende sprekers, en ook de SMART girls onderling zijn steeds weer bereid elkaar verder te helpen. Loop je ergens tegen aan, heb je vragen of hulp nodig dan kun je de andere girls vragen. Ook Ellen staat voor je klaar.

Het geeft me een enorme boost als persoon en op zakelijk gebied. En niet te vergeten het gaat ook om goed voor jezelf zorgen en om plezier hebben!

- Ilse Verheijen

"Mijn groei is versneld"

Na een SMART girls dag kom ik altijd helemaal bruisend van de energie en inspiratie terug! Het is een hele leuke groep ondernemende vrouwen die elkaar inspireren en motiveren om te groeien met hun bedrijf en daar doen de sprekers elke keer weer nog een schepje bovenop! De eerste keer naar de SMART girls dag vond ik best wel spannend, want ik was nog maar net begonnen met ondernemen, maar ik voelde me gelijk welkom in de groep. Ik ben heel blij,  dat ik mezelf het jaarprogramma van de SMART girls cadeau heb gedaan/erin heb geïnvesteerd. Sinds ik ben gestart met het jaarprogramma is mijn groei versneld en blijf ik mezelf en mijn bedrijf verder ontwikkelen.

www.de-stresscoach.com

- Jo-Ann Liauw

JOIN US

De SMARTgirls dagen zijn kleinschalig en exclusief. Er is per jaar voor maximaal 24 ondernemers. Registreer je hier en je hoort direct wanneer jouw plek vrij is.

Ben je erbij?