Het netwerk voor vrouwen die next-level met plezier en succes willen ondernemen!

Natuurlijk wil je succesvol zijn met je bedrijf. Gewoon echt veel geld verdienen. Je bent ambitieus en bereid hard te werken. Maar je wilt ook plezier hebben. Work hard, play harder.

Jij bent prima in staat je onderneming alleen te runnen. Je puzzelt net zolang door tot je het voor elkaar hebt. is het niet veel leuker om dat samen met andere vrouwelijk ondernemers te doen? Geen prietpraat. Wel eerlijke gesprekken, ruimte om je verhaal te doen en te leren van en met elkaar.

Het SMART girls network is een jaarprogramma met maandelijks een live bijeenkomst met een training van een expert in de ochtend en in de middag een sessie waarin succes wordt gedeeld en gevierd, maar waar ook ruimte is om groeimogelijkheden te bespreken.

Naast de maandelijkse leven bijeenkomst hebben we 1 keer per twee weken een online Q&A call. En heb jij met je groep je weekchallenge. Je deelt jouw resultaten. Wat heb je afgelopen weken gedaan? Wat ging goed? Waar zie je nog groei? Het gaat over je bedrijf, maar ook om alles erom heen. Als je niet lekker in je vel zit, gaat ondernemen ook niet goed. Daar is ook ruimte en aandacht voor

Join us!