Work hard, play harder

SMART girls network is een initiatief van Ellen Joosten. Zij noemt zichzelf success supporter omdat de rol van motivator en inspirator haar het beste past. Het is haar drijfveer om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om van hun bedrijfje een  BIG BUSINESS te maken.

Ellen is al meer dan 16 jaar ondernemer. Ze heeft aan het hoofd gestaan van verschillende ondernemingen. En heeft alles meegemaakt: enorme successen en diepe dalen. Wat altijd is gebleven, is haar enthousiasme voor het ondernemen. Altijd met plezier en vol energie.

Succes is een keuze. En haar grote droom is om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers te laten groeien met hun bedrijf onder het motto van work hard, play harder.

Wordt ook een SMART girl

Het SMART girls network is een jaarprogramma met maandelijks een live bijeenkomst met een training van een expert in de ochtend en in de middag een sessie waarin succes wordt gedeeld en gevierd, maar ook ruimte is om groeimogelijkheden te bespreken.

Recent heeft Ellen de start gemaakt met de oprichting van SMART girls Global microkrediet in Oeganda zodat vrouwen met het oprichten van hun eigen bedrijf financieel onafhankelijk zijn. En op die manier hun gezin en familie financieel ondersteunen. Een voorbeeld zijn in hun dorp en voor latere generaties.elf aan de slag? Stop met dromen en word een SMART girl.

Zelf aan de slag? Stop met dromen en word een SMART girl.

Download het gratis ebook met handige daily businessplanner

Plan & Play the game: in 6 maanden van idee naar business succes.