Becoming. Wat een boek. Wat een verhaal. Wat een leven. Wat een inspiratie en levenslessen voor ons. Dit heb ik eruit gehaald en wil ik graag delen met jou:

VERTEL!
Verhalen vertel ze, vertel jouw verhaal. Deel ze vrolijk en ben eerlijk. Laten we open zijn. Dat geeft de verbinding. Haar verhaal is ons verhaal. Jouw verhaal dus ook. Verstop het niet, geloof het; jouw verhaal is belangrijk en waardevol.

JOUW KOERS!
Laat anderen niet bepalen wat jouw plek is, bepaal je eigen koers. Hoe anders die ook kan zijn.

JIJ KAN ALLES!
Iedereen kan alles bereiken (yes the American dream) en jij zeker.

NO PROBLEM!
Soms is even een stap terug doen niet erg.

EERLIJK?
Huwelijk, het lijkt allemaal prachtig de celebs als happy couples… maar geloof mij dat is het niet alleen: het is hard werken.. en met kids helemaal (ze maken kids niet voor niets so cute)

CHECK IT OUT!
Drive en power voor wat je doet is heerlijk, maar sta ook regelmatig stil bij wat je wilt, waar je staat in het leven en check of je doet waar je blij van wordt. Of ben je alleen alles aan het afvinken, studie, job, SAAB;-), huis, Office, relatie, …

VERBREED JE HORIZON!
Reis, ontdek de wereld. Daar ontmoet je anderen, leer je van alle culturen en ontwikkel je jezelf en ontdek je wat er meer is.

SO WHAT!
Kritiek, zal er altijd zijn. Sommige mensen houden er niet van als mensen zich uitspreken. Soms doet dat zeer, spreek je ook dan uit over wat het met je doet.

WHAT’S NEXT?
Het beste moet nog komen!!  Ja ook voor jou! De potentie, je leeftijd,  jij als vrouw, echt dit maakt dat je alles in je hebt. Denk niet dat het hoogtepunt achter je ligt.

BE THANKFULL

Hier sta ik te glimmen, harder kan niet;-) Het was spannend om haar te ontmoeten, wat een Smartgirl: vol Succes, moed, ambitie, rebels, trouw aan zichzelf en met een groot hart. Wat was het fantastisch om haar te spreken en ontmoeten. Ken je dat als de energie helemaal klopt? Met een big hug erbij kon mijn Meet & Greet niet meer stuk. Thanks MICHELLE!