Wordt 2023 jouw beste jaar ooit? Yes, it will!

Verbinden, groeien, leren en gáán!

Hi Businesswoman! Klaar om van 2023 een BIG SUCCES te maken??
 
Grijp deze ge-wel-dige kans! Voor €9,- per maand (anders €29,- per maand) leer je van onder andere topondernemers Annemarie van Gaal, Charlotte van ’t Wout en Marlies Dekkers, krijg je toegang tot geweldige Masterclasses en connect je met andere gedreven ondernemers. Je snapt wel waar jij je nieuwe klanten vandaan gaat halen 😉
 
Join onze bruisende community, til je bedrijf naar THE NEXT LEVEL en geniet van deze mega korting. Dat is nog geen euro per dag, of een cocktail per maand!!
Smart Girls Celeste Izelaar Testimonial

 ‘Ik leer van die topondernemers dingen die ik op de uni niet geleerd heb’

Celeste Izelaar

Smart Girls Liesbeth van der Velden Testimonial

 ‘Je ontmoet gelijkgestemden, iedereen wil vooruit. Dus we willen wel iets leren’

Liesbeth van der Velden

Smart Girls Mayke Langenhorst portret testimonial

 ‘Elkaar empoweren, die ondernemende energie zorgt ervoor dat je stappen zet’

Mayke Langenhorst

Dit mag je verwachten

Van de community

Als lid van de SMARTgirls community krijg je nu bijna 70% korting! Bizar, we geloven het zelf ook bijna niet. Maar we gunnen elke ondernemer in deze roerige tijden de gelegenheid om groeien én om dat samen te doen.

Je krijgt – met €240 korting – voor 9 euro ex btw per maand toegang tot wekelijkse masterclasses van topondernemers, profiteer je van te gekke voordelen en blijf je verbonden met 300+ andere vrouwelijke ondernemers.

Wanneer je lid wordt van de community, krijg je het Startup jaarprogramma en de online Business School deel 1 van Annemarie van Gaal gratis!

N

Leer van topondernemers Annemarie van Gaal en Marlies Dekkers

N

Profiteer van de voordelen: 20% korting, een gratis boek en meer

N

Online masterclasses

N

Gelijkgestemde ondernemers

Meld je aan bij onze community

Lid worden is heel simpel: Wanneer je een lidmaatschap koopt, krijg je gratis toegang tot het online SMARTgirls jaarprogramma en de Business School Deel 1 van Annemarie van Gaal.

Maak je account aan

Er is nog één ding dat geregeld moet worden voordat je lid kunt worden van deze toffe community: maak gemakkelijk een account aan.

Ga aan de slag met de community

Deel jouw DID IT! momenten met andere ondernemers, stay connected en profiteer van te gekke voordelen. What are you waiting for?

FAQ

Hoe kan ik mij aanmelden?

Nee, wij houden niet van ingewikkeld. Je aanmelden bij de SMARTgirls community is super simpel. Wanneer je een lidmaatschap afneemt , krijg je toegang tot deze topcommunity. Dit lidmaatschap is één jaar geldig en kost nu geen €347,- maar €108,- ex btw (!!). Je profiteert van de voordelen, krijgt toegang tot de programma’s en wordt onderdeel van een hechte groep ambitieuze vrouwelijke ondernemers.

Spar, groei, ontdek, maak omzet

Over Smartgirls

SMARTgirls is er voor vrouwelijke ondernemers die met plezier en succes willen ondernemen en van hun bedrijf een BIG BUSINESS willen maken. Initiatiefnemer en ervaren ondernemer Ellen Joosten heeft aan het hoofd gestaan van verschillende ondernemingen en is inmiddels al 16 jaar ondernemer. Onder het motto ‘Work hard, play SMART’ helpt ze vrouwelijke ondernemers om door het dak te gaan en hun ondernemersdromen te vervullen.
Smart Girls Ellen Joosten stage 1
20190314-Smartgirls-event-117-1024x683

SMARTgirls maken samen hun ondernemersdromen waar