Hoe kan jij groeien als ondernemer in deze tijd?

Leer van top ondernemers Annemarie van Gaal en Charlotte van 't Wout.

Krijg in deze gratis 3-delige video serie hun beste lessen die je direct kan toepassen in je eigen bedrijf.

  • Hoe deal je met angst?
  • Hoe maak je lastige keuzes?
  • Welke mogelijkheden zijn er juist nu?
  • Welke 3 stappen kan je nu zetten om een financieel super gezond bedrijf neer te zetten?
  • Hoe ga je met (nieuwe) klanten om?
  • Wanneer stop je en wanneer ga je door?
  • Hoe zorg je dat geld voor je gaat werken?
  • En nog veel meer hele praktische tips

Nu Tijdelijk + werkboek!

Klik snel op de knop hieronder om je gratis in te schrijven!


Schrijf je gratis in >>


Annemarie en Charlotte delen nu hun beste inzichten met jou

2 top ondernemers van allebei een andere generatie bundelen samen hun krachten in deze gratis video serie. Leer hoe zij kansen zien en schakelen. Leer hoe zij het anders doen. En wat hen succesvol maakt. Ze gunnen iedere ondernemer nu te groeien.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. In de jaren ’90 zette ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland op. In 2000 verkocht ze dit bedrijf. Je kent haar ongetwijfeld ook van tv-programma’s als Dragon’s Den, Ten Einde Raad en Een Dubbeltje Op Zijn Kant. Ze schrijft voor De Telegraaf en Margriet, en is auteur van boeken als Succes, Ambitie (Ondernemersboek 2010) en Winst.

Bij SMART Girls leidt Annemarie exclusieve mastermind groepen. Nu kan je gratis haar meest waardevolle lessen krijgen.

Charlotte van t Wout

Charlotte van ’t Wout is ondernemer en influencer. Ze is eigenaar van SPOT (vergaderlocaties in het centrum van Amsterdam) en van C.Academy (online cursussen op Instagram). Ze maakt veel online content over zelfontwikkeling en het runnen van een bedrijf. Eerder werkte ze als journalist voor NRC Handelsblad en het AD. Vorig jaar werd ze uitgeroepen tot Jong Ondernemerstalent van 2019.

Voor SMART Girls gaf Charlotte een aantal masterclasses over Instagram en nog wat. Krijg nu de beste lessen van Charlotte.

Ellen Joosten

SMART girls network is een initiatief van Ellen Joosten. Zij noemt zichzelf success supporter omdat de rol van motivator en inspirator haar het beste past. Het is haar drijfveer om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om van hun bedrijfje een  BIG BUSINESS te maken.

Ellen is al meer dan 16 jaar ondernemer. Ze heeft aan het hoofd gestaan van verschillende ondernemingen. En heeft alles meegemaakt: enorme successen en diepe dalen. Wat altijd is gebleven, is haar enthousiasme voor het ondernemen. Altijd met plezier en vol energie.

Succes is een keuze. En haar grote droom is om zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers te laten groeien met hun bedrijf onder het motto van work hard, play harder.