SMARTgirls 2019: een volle dag aan je succes werken en vooral je succes vieren

Als je wil leren en investeren in jezelf en in je bedrijf.

Als je anderen wil laten delen in je succes.

Als je andere onderneemsters wil ontmoeten.

Als je mega geïnspireerd wilt worden door topondernemers.

Kom dan naar het SMARTgirls Event op 14 maart 2019!


Exclusieve Show Glennis Grace

Nederlands beste & moedigste zangeres! Ze ging voor de hoogste plaats in Amerika, en timmert in ons land al jaren aan de weg. Glennis heeft een stem als een gouden klok. Een inspirerend voorbeeld van hoe je succesvol je eigen weg kunt gaan– ondanks tegenslag. We zijn trots dat ze speciaal voor SMARTgirls komt optreden!


Eventprogramma


Het hele event is erop gericht dat jij kan leren van en netwerken met vrouwen zoals jij. Het SMART Girls Event is het enige event voor vrouwelijke ondernemers in Nederland waar alles samenkomt wat ondernemen en leven zo mooi maakt: geld verdienen, vrijheid, ondernemerstools, heerlijk eten, dansen …Hier na deze dag ga jij volle bak aan de slag met jouw succes!


Van 10 tot 16 uur

 • Ondernemersworkshops
 • Inspiratiespot.
 • Talentcorner
 • SMART Girls Foundation Oeganda
 • SMART Girls Spotify corner
 • Uitreiking SMART Girl Award
 • Van 16 tot 22 uur

 • Dinner & drinks
 • Dansen op lekkere muziek
 • Exclusief optreden van Glennis Grace
 • Beperkt aantal tickets
 • Ondernemersworkshops van topondernemers
  Krijg inside tools & tips en spijker je ondernemerskennis en -vaardigheden bij in verschillende sessies van businessexperts. Onder meer op het gebied van marketing en persoonlijke ontwikkeling!


  SMARTgirls Foundation Oeganda
  Maak kennis met dit waardevolle initiatief om Oegandese vrouwen te helpen bij het starten van hun eigen bedrijf.


  SMART Girls Spotify Corner 
  Geef je energie een boost met speciaal voor jouw ondernemersmood geselecteerde songs.


  Luxueuze giveaways en deals
  Ga heerlijk proeven en ervaren bij de bedrijvenstands met producten die je leven en je business nét een stukje mooier en makkelijker maken. 


  Inspiratieroute en Talentcorner


  Primeur! SMARTgirls Award

  Tijdens het event kiest een panel van business experts de SMARTgirl 2018/19. Deze prijs gaat naar de onderneemster die ons het meest inspireert met haar omzet, focus en ambitie.

  Tijdens het event kiest een expertpanel de SMARTgirl van 2019 – je kunt deze prijs zien als het jongere zusje van de Zakenvrouw van het Jaar. Een panel van drie businessexperts heeft acht vrouwelijke ondernemers genomineerd, ieder vanuit eigen deskundigheid en ervaring.

  Wie is Het Grote Voorbeeld voor ons allemaal? Welke onderneemster inspireert ons het meest met haar omzet, focus en ambitie? Zij mag een jaar lang met de prestigieuze titel van SMARTgirls of the Year voeren! Jij proost mee tijdens natuurlijk!

  Expertpanel SMARTgirls 2019

  Ellen Joosten – oprichter Succes Supporter SMART Girls Network. Verbindt ambitieuze onderneemsters en leert ze alles netwerken en over online en offline ondernemen.

  Margriet Spijksma – oprichter Fablife en auteur. Helpt vrouwen ontdekken wat ze graag willen en zorgt ervoor dat ze dat ook echt gaan doen.

  Lysanne Denneboom – oprichter en founder van Lolo’s Bites. Zij heeft haar product bij AH liggen binnen 1,5 jaar, weet alles over crowdfunding, pitchen en succes! April op naar NEW YORK met LOLO’S BITES

  Special Business Guests

  Volg workshops, trainingen en presentaties naar keuze bij gesettelde businessvrouwen over ondernemersthema’s waar jij en je bedrijf van groeien. Wat je leert, kun je direct toepassen in jouw business. Jij kunt sneller groeien dan je denkt – als je maar in actie komt. Hatseflats!

  De sprekers zijn bekend. Deze toponderneemsters gaan jou tijdens het event inspireren met hun expertise en verhalen.  Celine Charlotte van ’t Wout | Spot Amsterdam & C-Academy

  Celine Charlotte is oprichter van C.Academy: online cursussen via Instagram over ondernemen, branding en productiviteit. Ook is ze oprichter van SPOT, (vergaderruimtes in de grachtengordel). Zij deelt haar kennis op zo’n manier dat jij geïnspireerd raakt. Door ook gewoon je stoute schoenen aan te trekken en een wild plan tot uitvoering te brengen. Door te denken in kansen en mogelijkheden. 

  Charlotte van ‘t Wout

  Anne Raaymakers | Fanfactor

  Anne Raaymakers is de enige echte Facebook- koningin. Haar laatste boek over Facebook-marketing ‘Vind ik leuk’ is een regelrechte bestseller. Anne is een van de meeste vooraanstaande marketingexperts voor zzp’ers en mkb in Nederland. Zij gaat ons vertellen hoe we social media kunnen inzetten om ons bedrijf nog meer te laten groeien.

  Fanfactor.nl


  Edith Hagenaar | Sunshine for the Soul

  Edith Hagenaar is uitgever: ‘Hoeveel cursussen je ook volgt, hoe nauwgezet je de aanwijzingen ook uitvoert, hoe hard je ook werkt… als jij dit éne niet onder de knie hebt, blijf je doorploeteren en aanmodderen, zonder het succes waar je zo op gehoopt had. We gaan gericht aan het werk met iets waar jij in jouw onderneming of praktijk tegenaan loopt. Na deze workshop kan niets jou meer tegenhouden en ervaar je het spetterende plezier van een speer die weerstandsloos door de lucht vliegt, recht op zijn doel af, om dwars door de roos verder te schieten dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Edith is ‘gonna make a supersonic woman of you’ in deze daverende workshop.

  Sunshineforthesoul.com


  Elianne Rumahloine | Muziekfabriek Online

  Elianne zorgt ervoor dat ondernemers gehoord worden met hun bedrijf. Een huisstijl is meer dan een logo – dat is ook muziek. Met haar bedrijf componeert Elianne aanstekelijke bedrijfsliedjes en eventliedjes op maat, zoals de geweldige SMARTgirls Song! Jouw persoonlijke muziekprofile wil jij ook vast weten! Dat kan op deze dag en ja je krijgt ook nog wat kado!

  Muziekfabriekonline.nl


  Margriet Spijksma | Fablife

  Margriet Spijksma is levensstrateeg en businesscoach met een missie: miljoenen vrouwen inspireren om te gaan doen waar ze van houden. Haar live events zijn zeer populair, net als haar podcasts en blogartikelen. Haar eigen online tv-show is onlangs gelanceerd. Zij is de allerbeste om je door te laten inspireren op je unieke pad als onderneemster.

  fablife.nl


  Elisbeth Griffioen | Videovakvrouw

  Elisabeth is video-expert en leert ondernemers hoe ze video kunnen inzetten voor hun bedrijf. Want: zonder zichtbaarheid krijg je geen klanten. Na het zien van jouw video’s voelt de kijker dat hij je al ontmoet heeft en al een beetje kent. Elisabeth leert ons hoe makkelijk het is om zelf filmpje ste maken voor je bedrijf. De facts over video zijn enorm… luisteren, leren en inspireren dus!

  devideovakvrouw.nl


  Lysanne Denneboom | Lolo’s Bites

  AH challenge winnaar (pitch winnen doe je zo), uit 300 investeerders gekozen worden (finance), in New York uitgenodigd worden.. (Internationaal) Hoe doe je dat (productlancering)?

  lolosbites.com

  Gwyneth Leermakers | gwynethleermakers

  Gwyneth is schrijfster / content coach en oprichter van de Eigenwijze Business Community. Zij gaat je leren hoe je inspirerende content maakt die relevant is voor je klant. Zodat je weet hoe je de inspiratieknop aanzet en zichtbaar bent bij de juiste mensen.

  gwynethleermakers.nl

  Stay tuned! nog 1 week en dan is het zover. Be there! Ontmoet allemaal toponderneemsters die net als jij willen knallen met hun bedrijf, en zin hebben in een feestje.  SMART Girls Founder Ellen Joosten:

  Prima bereikbaar (ook met het openbaar vervoer) en gratis parkeren. Fort Lent ligt aan de oever van de Waal. Alleen de plek is al een feestje waard, met zijn historische gewelven en fijne ruimtes.

  Haar droom komt uit! Ellen heet je van harte welkom op SMART Girl of the year 2019, het businessevent voor onderneemsters die én leuk willen verdienen én leuk willen leven. Een onvergetelijk bijzondere ervaring die je deelt met ambitieuze vrouwen zoals jijzelf. Veel leren (kies jouw workshops), veel ervaren, veel lachen, veel ontmoeten, veel groeien. Met een expertpanel, Special Guests en een Super Special Singer Guest. En Ellen natuurlijk, zij praat de boel aan elkaar. Zakendoen was nog nooit zo leuk! Zeker weten dat jij hier maanden vol power mee aan de slag gaat!

  Toplocatie: Fort Lent Nijmegen

  Als je droomt van een BIG business waarmee je de wereld wil veroveren.